10

Анонимен

преди 5 години

Наблюдавам, че в София и около нея се строи много. Но защо е така? Според статистиката до десетина години 42% от населението на България ще живее в големите градове-4-5 на брой. В статията са упоменати. В града повечето приходящи имат някакво образование, бягат от пустеещата провинция и липсата на поминък. Но какво ще представлява страната извън тези големи градове и какви ще са тези 60%, които ще живеят извън тях. С какво ще се препитават? Къде ще учат децата им? Къде ще се лекуват?

9

Димитров

преди 5 години

До анонимен 8 : Много бързо забравихте за синята магия ,която ликвидира икономиката и държавността в България ,след 1992 год. ,след Указите на Желю Жeлев за ликвидация на Държавата. Четете ги , има ги в Интернет.

8

Минчев

преди 5 години

Да , и като има такъв ръст на строителство ,какво ? Трябва да се увеличават цените на проектите и жилищата , ли ? Ами , вие господа седесаро-гербери ,след не много време ще ни искате и данък за въздуха ,който дишаме . Не случайно слагам и седесари ,защото те участват в това управление под разни измислени нови имена -нищо че нямат и пукнат представител в Парламента. Бате им Бойко ги измъкна от сметището и им даде министерски кресла и други важни постове.Защото ликвидират заед

7

Анонимен

преди 5 години

Ти Иванчева , беше пречка за много милиони .

6

Да строят,

преди 5 години

тамАн ще сме готови за мигрантите ..които се готвят да ни натресат

5

Vanilla

преди 5 години

Kato monastirskite blizalki i monastirskia smetanov sladoled....

4

месара

преди 5 години

Да не се чудим после защо и емиграцията скача.

3

Анонимен

преди 5 години

Бизнесмените ще строят жилища за 500 хиляди души. Трябват им спешно да дойдат в България. Защото без тях трябва да вдигат заплатите и затова ще им подарят по едно жилище. Пресметнали са, че ще им излезе по-изгодно.

2

Анонимен

преди 5 години

Очаквано е да скачат - обръчите бързат защото не еясно кога полумандатника ще ърли пешкира! Риба се лови в мътна вода!

1

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Юруш , че не остана . По 5 на човек