36

Анонимен

преди 5 години

Нестига че ги ранат па и негодуват

35

Анонимен

преди 5 години

А *** с праз,по-добре ли ви звучи!

34

Анонимен

преди 5 години

Винаги столоветев училищата са били долнопробни.Преди 33 години,когато по погрешка ме бяха записали на стол си спомням че "бобената"чорба представляваше вода с 2,3 боба,които трябваше да гоня с лъжицата.Явно нещата не са се променили в българския училищен стол.

33

Някой

преди 5 години

До Киро кофражистаАбсолютно вярно! Децата не са там, за да се тъпчат (освен някои с по-характерен вид). Ако родителите наистина ги е грижа, ще им дадат нещо от дома. Живея близо до училище; през голямото междучасие повечето се редят на опашка в местния супер с кроасани и вафли, но все пак има и такива, които хапват домашен сандвич на пейката в парка. Просто е въпрос на култура и желание.

32

По програмата

преди 5 години

за разнообразяване на храненето са доставили сирене Бри или Рокфор пък селяните се възмущават...

31

Анонимен

преди 5 години

За френското мухлясало сирене дават по 20-30 лв. за кг. А сега недоволстват кой знае какво е станало бре.

30

Анонимен

преди 5 години

добре,че не е закуска-овесени ядки с ***(виждано поне в две софийски детски градини)А в мазето мишки!И като идва проверка от ХЕИ се съобщава предварително,за да се подготви всичко

29

Някой

преди 5 години

До 29Аз на снимката паниран кашкавал не виждам. По-скоро е нарязан кашкавал за паниране и навярно на етикета пише, че е кашкавал пане. Обаче плесента се вижда съвсем ясно. Някой не си го е продал и го е шитнал за по 20 стинки на свинете...сори, на учениците. Как мислите зареждат тия, дето снабдяват училища? Всичко е брак! Просто тоя път са ги хванали, щото са прекалили.

28

29

преди 5 години

Това е кашкавал пане, не продуктът кашкавал.Четете преди да пишете

27

Анон

преди 5 години

До заради печалбатаКашкавал, приготвен в училище??? Ти имаш ли представа как се прави кашкавал? Сигурно и млякото си мислиш, че расте в магазина.

26

институции безброй

преди 5 години

Печалбите за избрани, последиците за невинните, епизод пореден от българската сага на безконтролното съществуване.

25

заради печалбата

преди 5 години

Ако този кашкавал беше приготвен в стол на училището и се консумираше на деня,нямаше да бъде мухлясъл.Така че всичко друго са думи.Сега 3 институции 1 месец ще го сучат и мъчат и ще изкарат всичко ок.Под дъното сме,вървим към ада.Преди години от детска кухня във Варна се заразиха малки деца със салмонела, доказано.Последици да сте чули?

24

Бау

преди 5 години

До Анонимен"Истината е, че в САЩ всяко училище има столова и учениците се хранят там безплатно на корем...Математиката за Х-ти клас, която се преподава в българското училище там се изучава в първи кypc от студентите по математика в Харвард..."Е, да де, те и затуй си внасят мозъци "на корем. Иначе ако ги оставиш сами да се оправят, точно след година са в каменната ера. Тъй че не разбрах хвалиш ли ги или плюеш по нас.

23

Анонимен

преди 5 години

Мухала по сирената е полезен , но не им дава право да сервират това на децата

22

Анонимен

преди 5 години

МАХНЕТЕ ТОЯ ВИД ХРАНИ- ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ- НЕКА ТЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ХРАНАТА НА ДЕЦАТА СИ.

21

Анонимен

преди 5 години

Хората си плащат екстра за сирене Рокфор, пък нашите реват... Ейййй няма угодия.

20

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че в САЩ всяко училище има столова и учениците се хранят там безплатно на корем. Може който да си носи домашна храна от вкъщи. И плюс това в САЩ изучавания материал е несравнимо по-лесен отколкото в България. Часовете започват в 8.00 сутринта до 11.00: общо 3 астрономически часа. Математиката за Х-ти клас, която се преподава в българското училище там се изучава в първи кypc от студентите по математика в Харвард...

19

въпрос

преди 5 години

Фирмата се оправдава със срока че важи, а ако са ги препакетирали в тези опаковки?А първичният източник на този кашкавал кой е?Ако се разровят в документите дали няма да излезе друго.

18

щраус в пясък

преди 5 години

За глупостите български никой не ни е виновен.Затова че нямаме стратегии за развитието на образованието за сметка на печалбата на някои.С такова мислене сме обречени.Всичко се прави проформа истинските действия и мерки не се предприемат,рано или късно това ще доведе до колапс.

17

Анонимен

преди 5 години

В случая от училището са виновни, че са купили развалена стока и/или, че са я сервирали на децата след като срока е изтекъл.