35

Анонимен

преди 5 години

Гърция и Елада са два АНТИ-ПОДни ЩАТА, момиченце - кокиченце. Разбирам, че имаш Мечти, но не позволявай на никого да ги попарва и да те обърква с изкривена "Инициация".

34

Анонимен

преди 5 години

Абе за какви се мислите вие, че да давате тон в живота на хората? Ще я кръстят както си иска бе глупaци балкански.

33

Слав

преди 5 години

Следващата сузанита, тита и гергана николова.. Ей тва е!

32

Подарявам паспорт!

преди 5 години

Да си кръстиш дъщерята на порнозвездата Бриана Бенкс - безценно!!!

31

Анонимен

преди 5 години

да се правят конкурси за миски на деца на 8-9 години е извратено и трябва да се забрани. Мечтата на педофилите се сбъдва от криворазбрани стререотипи за красота и изкукуригали майки

30

Анонимен

преди 5 години

аМБИЦИЯ на една неосъществена българка, която е на път да се превърне в АмБиция. Намерение и Амбиция не пеят в един глас и се получават фалшиви арии в оркестъра. Един Млад Български Диригент ми каза.

29

Анонимен

преди 5 години

Ще го изпратят ли на обучение в НАСА както изпратиха сънародничката на проветчика(гюбрекчията)?

28

Анонимен

преди 5 години

Простотия / Вместо да я кръстят Боряна, кръстили я Бриана.... Щото е по-произносимо на Острова. Ох, няма оправия и това е! Варна е станал най-просташкият град на света. А едно време е бил аристократично място.

27

привет от Германия

преди 5 години

И като писах ,че тези момичета ще са принудени да правят секс за да получат зелена светлина ,не исках да внуша ,че сексът е лошо нещо ! Просто ще са принудени да правят секс с разни дебелаци и грозници понеже повечето милионери и милиардери са именно такива ! Е вижте Доналд Тръмп , по-грозен от дявола но е опаткал стотици такива манекенки и фотомодели ! Тези момичета са обречени да правят секс ,който няма да им харесва и от който няма да получат оргазъм ,а само зелена светлина за работа !

26

Анонимен

преди 5 години

Тази майка АКО остави момиченцето при баба и дядо, на село то ще се чувства много по-щастливо да тича на воля, и да яде порязаници поръсени с шарена сол, или мекички. Предполагам.

25

Анонимен

преди 5 години

Сто на сто майка й е някоя кифла от щаба на ГЕРБ-Варна.

24

ivailo

преди 5 години

Не мога да разбера защо статията е написана с д.у.х на одобрение ?!!?? Да се съблазнява дете, и то от собствените му родители е голям грях... Но явно авторката е с морала на родителите на детето, т.е. липсва такъв.

23

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално - това е БЪЛГАРСКАТА МЕЧТА.Ако е момче да стане мутра с много ланци и сксъпа кола, ако е момиче да стане плейметка за да си намери някой богаташ.И не очаквайте друго от нация, търкаща билетчета и избираща си доказани неграмотници и крадци да я управляват.

22

Анонимен

преди 5 години

Неприемливо е да се нарича едно 9 годишно дете "Мис" И да изглежда като Брук Шийлдс в скандалните ленти белязали КАРИЕРАТА и НА Актьор. Мис Талант е гротеска на Млад Артист. Майките на деца, които участват в подобни конкурси на Запад им викат "Хандлери". "Черният Лебед" с Участието на Натали Портман и "Червеният Врабец", с Участието на Дженъфър Лорънс са Емблематични за това, за какво иде РЕЧ. нЕ.

21

Анонимен

преди 5 години

Браво на бъдещата плеймейтка

20

привет от Германия

преди 5 години

Тези *** родители правят така ,че тези деца още от сега да си поставят цел да станат манекенки и разни фотомодели в списанията ! А в този бранш освен че си красива трябва и да правиш секс с доста от диригентите на тези списания за да ти дадат зелена светлина ! Браво на ромката Симона , още от сега си е поставила за цел да учи и да работи в НАСА ! Как животът се променя на 180 градуса ! Преди десетилетия ромите мечтаеха за това което днес българите мечтаят ! Сега е точно обратното !

19

Анонимен

преди 5 години

Дайте някое спечелило олимпиада по математика или химия, а то сега красота... глупости.., а после почват ама защо сме начело в трафика на жени

18

Анонимен

преди 5 години

А мерките й какви са - перфектни ли са ?

17

Анонимен

преди 5 години

до долу коментиращите *** , това не е конкурс за красота , четете бе miss INTERNATIONAL TALANT , ама чукча писател , не читател ...

16

Анонимен

преди 5 години

Абе тва дете прилича на недохранено африканче.Вижте как му стърчат кокалите и лицето му изпито ужас.Тва дете не отговаря на размерите на 9 годишно...