19

Анонимен

преди 5 години

Всичките сте големи състезатели, само дето по 1000 средно отпадат на година от състезанието.Не са 1000, а по-малко от 700.

18

redordead

преди 5 години

до 19, дето ако не си сп ерфкетните гуми, ще си по-безопасен.По твоята високо интелектуална логика, ако си и без спирачки ще си просто най-безопасният на пътя сигурно?

17

Анонимен

преди 5 години

Внушава се на празните глави, че с хубави гуми е по-безопасно. Иначе просто казват какви са означенията по гумите, без да казват всички, защото има още доста.

16

Анонимен

преди 5 години

Подвеждаща статия която внушава в празните глави че:,щом имате някаква си марка гуми сте по не застрашени от ПТП.Водачът, който съзнава,че не е с перфектните гуми в дадена ситуация е по безопасен от този,който мисли, че като си купи някаква си марка гуми е неподвластен на природните закони!

15

Х6

преди 5 години

Ужас.всички статии са като за неграмотници.егати медиите

14

Анонимен

преди 5 години

А защо никога от пътното платно

13

Анонимен

преди 5 години

Всичките сте големи състезатели, само дето по 1000 средно отпадат на година от състезанието.

12

са

преди 5 години

До КифладжиятаТи може да си кифладжия,ама караш джипка,а там е по-лесно с гумите!

11

Кифладжията

преди 5 години

Аз съм си решил проблема с BFGoodrich All-Terrain KO2. Хапе и зима, и лете, и на лед и на кал, троши камъни и е супер здрава гума.

10

ай сиктир

преди 5 години

Като чета коментарите и колко "спецове" са се изказали май и тази зима по новините ще си върви черната статистика.

9

Мда

преди 5 години

185/65 R15 Т значи панелка в Люлин и Каменица в пластмаса...

8

са

преди 5 години

Това за скоростния индекс нямаше ли кой по-добре да ви го обясни,бе?!!Има един друг индекс и той е товарен!Скоростния индекс е код,които показва скоростта,която гумата би понесла при товар,съответстващ на товарния и индекс.С една дума 200 при примерно 500 кг.на гума,а при положение,че една кола е около тон и малко,всеки може да разбере,че не е както вие го казвате,цитирам "Вашите гуми трябва да са с малко по-голям индекс, отколкото е максималната скорост на колата ви.

7

Анонимен

преди 5 години

Или щото махалата спинка от два до четри т.е кафето някои на това кафе да каже че след 23 не се шуми не те са специални аиде много ви здраве за спазения ред а къдее валери спазил реда

6

Анонимен

преди 5 години

*** мисли, че има таен заговор да го накарат да купува нови гуми и да се навътри вместо да ги даде за ракия.

5

Анонимен

преди 5 години

Същата простотия е като това че само аз бях си рязал дръвцата от два до четри тъи като на кое бебенце съм бил съня а да попитам моя нощем от 23 до 6 е смутен всяка нощ тъи като се спазва един мие чинии в пет един пикае пъшка на тавана друг лопа вратата час по час мести дивана 12;30 до моите дърва ли опряхте де си средков теб питам оня два кубика вода писал предния ден ремонти прави а де си бре теб питам на мен зеете що бре

4

Баща ти

преди 5 години

До АнонименЕла да видиш как си карам мерцедеса като танк зимата с чисто нови 185/65/15 Michelin Alpin... Гума висока 35 означава само едно, нефрологът ти не е добър и не може да те оттърве от камъните в бъбреците. Тя черната статистика си върви.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1........и некролог

2

zeus

преди 5 години

До Анонимен 1Ако между ушите имаш единствено канапче, което ги държи да не паднат, и 255/35/19 няма да ти помогнат да останеш на пътя ;)

1

Анонимен

преди 5 години

185/65 R 15 Т означава мъка, много мъка. Но виж 255/35 R 19 означава само едно. Газ, ухилен до уши и на търмък.