11

анонимен

преди 5 години

Да видим сега и Харалампиев колко ще стои в ареста.И защо не могат да ги осъдят?Има нещо гнило у ябълките май.

10

Анонимен

преди 5 години

От самото начало се видя какво се цели..

9

Анонимен

преди 5 години

Ваклин трябва да продава и да връща. Партийна заповед. Има си определен банков минимум.Измислен пак от партии те

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Седем месеца арест без да е започнало делото по същество, това ли ни представлява. Че съда и прокуратурата стават за смях и вече навън ги описват като изпълнители на поръчки и това не е първото подобно дело. Ако това ни е лицето да закриваме държавата. Вече не е тъжно, а страшно и цинично. Да го почват това дело, да видим железните доказателства, а не да ги разкарват като бостански плашила. Вече не опират нещата дали са виновни или не, а до начина на съдене в България.

7

Анонимен

преди 5 години

А Брендо веднага бе пуснат и въпреки че три държави са го осъдил с влезли в сила присъди, даже го оставиха свободно да напусне държавата и в момента никой не знае къде е?Христо Бисеров от Дпс за милиони откраднати пари въобще не влезна в ареста!Братя Галеви, Бенчо Бенчев, Цветан Цветанов за шест аоартамента, въобще не помирисаха арест! Защо! Всичко е прогнило!

6

!

преди 5 години

Пак ще осъдят България в Eвропейския съд. Тоя път ще бъде за значителна сума защото никой не може да държи в ареста хора ей така и то в продължение на 7 месеца. Това е издевателство но пак Бг народ ще плаща и то само и само да угодят на Негаво Превъзходителство Гн Борисов.

5

Анонимен

преди 5 години

Е схемата лъсна окончателно, подставеното лице Дюлгеров го пуснаха, Ваклин строи и продава, ГРОБ прибира парите, а двете фризьорки в Сливенския затвор. Чиста работа.

4

kiro

преди 5 години

В ареста са от 17 Април. Седми месец зад решетки, без присъда...Прокуратурата твърди че има СРС-та и железни доказателства. Ако е така, защо досега не са осъдени?Не знам тези две дами дали са искали подкупи, личното ми мнение че това е демонстративен процес на управляващото ОПГ.Корупцията последните 10 години във властта премина всички граници и бие всички световни рекорди. Такива държави вече няма дори в Африка.Ще трябва да напускаме, става безнадеждно.

3

Анонимен

преди 5 години

Всичко е защото Иванчева не разреши на зетят на Цветанов да построи Бизнесцентър в Младост-1А.

2

Анонимен

преди 5 години

Който не снася в касата на ГЕРБ го чака същото.Този циркаджийски процес е за НАЗИДАНИЕ на останалите.Бий самара да се сеща *** га рето.Лошото е, че пак всички ние ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ще платим изцепките на Борисов и Цветанов в Страсбург.

1

Анонимен

преди 5 години

Тези две жени в момента представляват лицето на корупцията у нас, но в никакъв случай душата й. Доста се тръбя тук и там по медии, че няма заловени хора на високо ниво за подкупи. Ами ето ги и проблемът е решен. Има кой да ни представлява и в това, можем да сме радостни от този факт.