26

БСП са гад.ини

преди 5 години

До гербераст, ай-сиктир и други подобни. Тази опорка, че ГЕРБ са го правили преди и затова сега и БСП и ДПС, я прочетохме вече хиляда пъти. Ама това, че ГЕРБ са постръпвали тогава глуппаво (те по едно се осъзнаха и се върнаха), не оправдава БСП и ДПС и те да правят така.

25

Iceblast88

преди 5 години

Еми да правим като в Скандинавските страни! Депутатите се избират, работят си частно и когато трябва да се гласуват закони излизат в неплатен отпуск от работното си място. Освен това работата като депутат се води обществено полезен труд и не се заплаща. Да видим тогава дали ще има кворум? И без това са напълно безполезни, да се махат и да се свършва, а с парите от издръжката им да намалим данъчната тежест на българина от 60% от заплатата му на 30%. Всички ще са доволни!

24

Хелоуин

преди 5 години

Мина. Да приберем тиквите на топло

23

Анонимен

преди 5 години

Заети са с далаверки .Разпредеят си краденото

22

Анонимен

преди 5 години

Нищо, нали имат заплати за днес, какъв е проблема. Народа не може да им търси сметка, а дори да се опита на следващите избори ще дойдат същите. Няма оправия!

21

ГЕРБаджийски методи

преди 5 години

Цуци Цветанов днес огласи, че ще се вземат дисциплиниращи мерки, така че малциството в НС да осигурява кворума. Отчитайки факта, че Цв. е бивш сержант от ДС и бивш министър на МВР в кабинета ББ-1, сигурно първата мярка ще бъде задържане в ареста през нощта и на другия ден принудително довеждане с белезници, при втори случай арест два дни, а при третия случай предаване на прокурорите на Ив.Гешев и престой с белезници пред НС цял ден.Други наказания умът на ГЕРБаджиите и на СпП не може да измисли.

20

Анонимника

преди 5 години

Всички депутати се кълнат, че работодател им бил българския народ. Кой е този работодател, който ще търпи подобни работници?

19

К

преди 5 години

Вярно, че всички са б.о.к.л.у.ц.и, но в случая са правилни действията на т. нар. опозиция. Оставка за самозабравилия се Симеонов незабавно!

18

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден е провал и работят, когато само приемат закони, с които те се облагодетелстват помежду си в политически и икономически смисъл, а народът се ощетява винаги!Излишни са напълно, тежат на бюджета и не заслужават дори и минимални заплати!

17

Анонимен

преди 5 години

мръсни, долни, миризливи, неспособни, презрени, *** ***

16

Мен

преди 5 години

И вие сте едни коментатори!!! Че то кой работи в петък????

15

Смирен депутат

преди 5 години

Че,за 4 хилки заплата,няма зор да си дават я?

14

гневна

преди 5 години

Защо да работят,нали заплатата им върви.Чудят се само с какви данъци да обложат най-бедните.Изцеждат ни до смърт ,а те си охранват свинските гуши.

13

Ергин Енгин

преди 5 години

Кога ще им търсим сметката на тези депутати ?

12

пусто дърво

преди 5 години

Ама с повечко набити пирони по него!

11

въпросче

преди 5 години

А какво каза Цветанов за това:"Дъщерята на Цветан Цветанов завършва бакалавърска степен във Великобритания. Веднага след дипломирането е назначена в Световната банка. Изпълнителен директор на банката е Кристалина Георгиева."

10

ай сиктир

преди 5 години

До Професор 7Онзи къде са гербавите *** нали са мнозинство??? Ясно е, че червените *** ще се опитват да ги саботират. В случая с гербавите камъни по гербавите тикви

9

Гербераст - комунист

преди 5 години

Когато най - демонстративно напускахте пленарна зала по времето на Орешарски не рИвахтИ, сега проблем, а? Колелото се върти!

8

ognyanz

преди 5 години

Очаквайте коментара на дежурният лаладжия на ГЕРБ Тома Биков по БНТ.

7

Професор

преди 5 години

Комунистите пак клатят държавата.