20

Психичноболни

преди 5 години

( по повод коментар по-долу) са онези, които гледат куче в ПАНЕЛЕН апартамент:кучето пикае в асансьора, а'ка в градинката пред входа, собственикът НАХАЛНО иска да пътува с теб и кучето в асансьора- 1/1 м и ти да "не се страхуваш", че милото му куче ще ти разфъка дрехи, обувки, ако си бос- и краката най-малко.И ЗАЩО ТРЯБВА да им търпим кучетата?

19

Анонимен

преди 5 години

До 12. Гледат питбулите и други подобни за нелегални боеве с кучета където се правят залагания. Полцията много добре знае, но се правят на дръж ми шапката, защото част от големите им шефове също са в играта. Сега изясни ли ти се ?

18

Анонимен

преди 5 години

Психично болните, които патологично се страхуват от кучетата и затова ги мразят, обикновено може да се излекуват от болестта си доста лесно, като просто отгледат едно куче от малко в къщи. По-добре куче от средна или едра по големина порода. В над 99% от случаите ще се излекуват.

17

До Ристу

преди 5 години

Точно обратното е.Хората, които мразат и се страхуват от кучетата, не могат да обичат другите хора, вкл. и деца, роднини, приятели. Това очевидно е психическо отклонение и такива хора трябва да се вкарват в психиатрията за лечение.

16

Гост

преди 5 години

Бременна. Куче тича срещу мен и ми се хвърля. В шок съм. Стопанката го вика отдалеч, безсмислено разбира се, не и пука. После ми се накрещя и на мен, че съм мразела животните и т.н. и т.н.

15

Ристу

преди 5 години

Какво правят въобще кучетата в градовете? Кучето служи за пазене на овцете от вълци или кypника от лисици. *** не могат без животно и са ги домъкнали в апартаментите. Не могат да изпитват любов към човешките същества - деца, роднини, приятели, а само към пecове. Мисля, че това е някакво психично отклонение. Според мен отглеждането на куче в града трябва да се забрани, а кучкарите да се вкарат в психиатрия за лечение.

14

Анонимен

преди 5 години

Какво е агерсвина порода куче?! Аз все си мислех, че агресивността се възпитава в кучето и агресивна порода сама по себе си няма. Иначе съм гледал как свиреп заек напада лисица.

13

Сара Бабунска

преди 5 години

Саламче + рибарска кукичка и собаката заспива...

12

Анонимен

преди 5 години

Защо общината? Като тръгнат да ги събират кучкарите ги крият. Преди няколко години протестираха, че ако вкарат кучетата в приюти ще заразат останалите!? А, че акат и пишкат в пясъчниците дето играят деца не било проблем. Искат кучетата да се кастрират и върнат на мястото от където са взети??!! Голямото домашно куче трябва да е намордник. Големия *** няма нужда? Логика отвсякъде. И ако имаш нещастието да минеш покрай изнемогващ пенсионер хранещ глутница скопени песове, *** жална.

11

Анонимен

преди 5 години

Не знам с каква цел се гледат тези питбули, някакси не може да е единствено с цел домашна сигурност и евентуална охрана.

10

Аце

преди 5 години

до 7Първоначално се зачудих тоя с овчарката *** ли е, но после видях че случката се случва в Сф, така че всичко е нормално.

9

Анонимен

преди 5 години

България е най големият развъдник на питбули и ротвайлери в европа!

8

Пламен Василев

преди 5 години

Незабавно трябва вскички Български граждани, провяна в закона. Първо собственничката на агресивният питбул е 73 годишна, Да няма право да отглежда такова злобно куче. Второ трябва да бъде осъдена 5 години в Сливенският затвор, и да заплати на пострадалият за пречиненият стрес и страдание, 10 000лв.

7

Анонимен

преди 5 години

Наскоро в София се обърках в един квартал и реших да попитам човек, който наблизо разхождаше голяма немска овчарка къде е търсения адрес.При приближаването ми, кучето силно се втурна към мене и събори човека. Той ми се развика да бягам, защото кучето било възпитано да напада всеки, който се приближал на по-близо от 3 метра към собственика му.

6

Анонимен

преди 5 години

То, че няма да ги съдят, няма. Най-добре който има оръжие да трепе тия гадини без да се церемони. Иначе държавата няма да направи нищо. Не че са виновни животните, ама се налага. Иначе ще има смъртни случаи сред хората.

5

Анонимен

преди 5 години

Въобще трябва да се забрани отглеждането на агресивни породи кучета.Който наруши от 5 до 10 години в панделата и това е. Иначе няма да стане.Така, до следващия нещастен случай, да не е и по-така...

4

шматка

преди 5 години

До 1В кой съд да ги съдим.Ако е в Бг съд делото ще отиде 10г и присъдата ще бъде 100лв. глоба.

3

Анонимен

преди 5 години

Нали има закони, защо полицията не започне да глобява на място за нарушения ч

2

Анонимен

преди 5 години

Нещата няма да се оправят до като не се приеме специален закон със солидни санкции за агресивните породи кучета, както е в много други страни.

1

Анонимен

преди 5 години

Докато храта търпят наглите кучкари, ще има жертви. И аз срещнах вчера една паянтова бабичка, която едва удържаше на каишката подобно куче-потенциален убиец. А на горките нахапани хора мога само да кажа - съдете кучкарите и общините- не се предавайте!