8

БРАВО на ТРЪМП!

преди 5 години

ОТКОГА ЕС трябваше да направи това;1.ВСЕКИ, който казва "НЯМАМ документи"- НЕЗАБАВНО ОБРАТНО.2.ВСЕКИ, искащ убежище, идва С ДОКУМЕНТИ.3.Преминава през ОФИЦИАЛЕН граничен пункт.4.ВСЕКИ< шмугащ се тайно, ОБРАТНО!!!

7

До 4

преди 5 години

Това е Тръммп, не Обонго.. Нещата се променят.. Той има ресурсите да ги спре.. докато ние.. имаме ресурсите да ги разсмеем..

6

Бате Гойко Индиянец

преди 5 години

Кореняк Американец е само индиянеца на другите да си одят кой от де дошъл.

5

SA

преди 5 години

началото на бежанската вълна В БЪЛГАРИЯ КАТО ЗАСИЛИХМЕ ВОЕННИТЕ ПО ТУРСКАТА ГРАНИЦА ГОЛЯМ ПАНАЙР СТАНА били сме нехуманни турците се обидиха, пък сега кво добрите американци ги посрещат с оръжие, що бе нали сте толерантни нали не сте расисти, нали сте много загрижени за малцинствата и бедните ами интегрирайте ги, настанете ги хранете ги дайте им пари нищо че ще чупят и трошът там където сте ги настанили, покажете на света че сте велики отново...лицемери такива

4

Мики

преди 5 години

До 4Но пък виж ако някой реши да вземе БГ гражданство го приемаме с отворени обятия.

3

анонимен

преди 5 години

Канада има добра система за приемане на емигранти на квотен принцип - квотите се определят според нуждите на страната. Так че това, което прави Тръмп е адекватно. Не може една държава да е разграден двор.

2

Анонимен

преди 5 години

Мигрантите отнемали ценни ресурси от най бедните американци ...по голяма глупост не бях чувал Всички нелегални работят и те нямат право да на соц помощи Второ ,ти гл*пако си този който отнема ценни ресурси от бедните американци с военен бюджет 700 млрд долара ..

1

Мда

преди 5 години

Битката за Америка навлиза в остра фаза!Со.рос е мобилизирал всички средства,вкл. и мигрантите.Не можа да се примири със загубата и залага всичко на тая офанзива,като последна възможност!За себе си е прав-контролът над демократите и президента на САЩ му даваше контрол и над Света.При Хилъри К. щеше да е едноличен господар!Ама не би...Като гледам как CNN* денонощно бълва змии и гущери-явно борбата е на живот и смърт.*Гьобелсовата пропаганда бледнее пред тая на CNN!