12

Анонимен

преди 5 години

ННа БДЖ-то и трябват много вагони и влакове, и най-важното е да подсилят , и модернизират близките направления, където има много движение, да започнат да контролират гратисчиите, и т.н. и т.н. Както винаги казвам , да отидат в швийцария и да вземат малко "ноу-хау" и похарчениту пари да са с цел и възвращаемост

11

от ЮАР

преди 5 години

БДЖ отдавна трябваше да се продаде на Дойче Бан или на СНСФ или на някой свестен Европейски оператор. Бдж е с ниво на технологии от ВСВ схема за корупция и пране на пари. Абсолютен анахронизъм.

10

lol

преди 5 години

До Ганчобрее то да си машинист е супер сложно. трябват то 50 години образование за това.... споко, ватмани ща има.

9

lol

преди 5 години

До ВЪПРОСкъде са вагоните за по 50 000 евро бе панелна мравка? все конспиратори и разбирачи тука. *** глупав народ

8

Анонимен

преди 5 години

От далаверите с вагони някои станаха милионери.

7

Анонимен

преди 5 години

С ТЕЗИ ПАРИ МОЖЕШЕ И ЛОКОМОТИВИ ДА КУПЯТ, ЧЕ СЕГА Я КАРАТ С ЖИВКОВИТЕ ЛОКОМОТИВИ.ЯВНО СА ПЛАНИРАЛИ ДА ОТКРАДНАТ ПОВЕЧЕТО ПАРИ.

6

ВЪПРОС

преди 5 години

Тези вагони много скъпи - по 1 милион лева ?В Европа струват по 100 000 лева . Какво се случва , Корупция и Грабеж на Родината ни ?

5

Идеалист

преди 5 години

Обичам да пътувам с влакове. Но из вече преценявам, че пътуването с БДЖ е опасно. Влаковете в Китай за 28 часа път закъсняват с 5 минути!

4

анонимен

преди 5 години

При бсп бдж е била на първо място по заплати по почивни станции така ,че това което казва господина е много долна лъжа .

3

Анонимен

преди 5 години

Въртят се пак някакви далавери с бюджетни пари и уж са държавна фирма а пък дължат 100 милиона на държавата но държавата им платила 700 милиона и нищо не се разбира защо не им платила още 100 милиона че остават като задължение. Пълна мъгла или е мъгла точно за да се скрие ново източване.

2

професор Знаев

преди 5 години

Няма и никога няма да има по-мизерни вагони от БДЖейските! Нито на земята нито в галактиката нито в паралелната вселена! БДЖейския вагон е уникално неизбежно квантово мръсен и винаги ще бъде такъв. Факт!

1

сигурно

преди 5 години

Не се купуват нови влакове и вагони ,защото автобусите на *** ще останат без работа , и за това в мафиотският парламент ги поддържат със закони !