54

ognyanz

преди 5 години

Добре е това, че прагматизмът на германците създава стабилност в Европа. Санкциите формално ще продължат докато големият бял брат зад океана иска това, но докато върви и търговията никой няма интерес от конфликти.Така че най-вероятно Германия ще откаже да разполага американски ракети със среден обсег с ядрен заряд, насочени срещу Русия.

53

Какво прочетох

преди 5 години

Среща в КРЕМЪЛ,... стокообменът между двете страни е нараснал през 2017 година с 23 на сто до 50 милиарда долара, а през периода януари-август тази година този показател се е повишил с с още 24 процента...Германският бизнес очаква, че изграждането на "Северен поток-2" ще приключи в срок, защото този проект има изключително важно значение за Германия.

52

нико

преди 5 години

няма нищо по-добро за търговията от санкции в стил ЕС:2017 - ръст на търговията 23%2018 - ръст на търговията 24%

51

нико

преди 5 години

До Русия в изолацияСпоко Русия има и дърва кат не щат газ !Даже може да им осигури на Евро Гейовете безплатен пансион в Сибир да ги добиват .....имат опит в периода 1945-1955г.

50

анонимен

преди 5 години

Русия преориентира външната си търговия към Китай и Азия. Работи се за разширяване на капацитета на Трансибирската желозопътна линия със 100 милиона тона товари и за създаване в руските пристанища в Далечния изток на терминали за износ на зърно и нефт. Руските кораби с втечнен газ вече тръгнаха към Китай и Индия. Догодина газопроводът "Силата на Сибир" ще влезе в експоатация. Така ще стане даже много по-добре за Русия

49

Ха-ха

преди 5 години

До Русия в изолацияБаба Зомби е минало,последни издихания!По-важно е какво мисли германският бизнес,щото той дава парите.

48

Ха-ха

преди 5 години

Току виж стигнало се до нов пакт Рибентроп-***,германците вече знаят кой е истинският им враг и той е отвъд океана!Впрочем,Германия и Русия нямат идеологически противоречия,комунизмът е твърдо в миналото.

47

Русия в изолация

преди 5 години

Вчера Меркел каза, че ще предложи нови наказателни санкции срещу Путин, защото Русия не спазва минското споразумение. За какви нови договори между Германия и Русия се говори... Освен това проекта за Северен поток отива по пътя на Южен поток, т.е. го спират.

46

Анонимен

преди 5 години

Карлик все повече ще се навежда

45

антиджендар

преди 5 години

мраза ви

44

УМЕН

преди 5 години

Козяшка опорка за да може слугинажа да изкаря някой цент бълвайки помия. Такива пасквили не се четат - видиш ли в заглавието Путин правел това, искал онова - директно подминавай и не чети.

43

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 49не се притеснявайте моля....

42

Анонимен

преди 5 години

Ценим когато ни слушате.

41

Анонимен

преди 5 години

До 53 Бойко е по красив и а и Гигант спямо кремаския тиквичок факт

40

Анонимен

преди 5 години

При всяко положение 10% мита за американския пазар не могат да бъдат бити ако ще Путин да изнася гаста на пълна загуба

39

Анонимен

преди 5 години

До 50Меркел ще строи терминал за прием на втечнен газ за 500000 милиарда евро с капацитет 50000 милиарда куб.м. газ годишно. Това е подготовка на Германия да се откаже от руската газ до няколко години. hahahahahhaha

38

Анонимен

преди 5 години

Путин иска делови връзки с ГерманияГладът е по-силен от трифазния ток.

37

Анонимен

преди 5 години

Путин е притиснат като плъх в ъгъла, единственото което може да прави от тук нататък е да блъфира и да плаши с анимационни филми и ядрен апокалипсис.

36

Анонимен

преди 5 години

Че да не е за севте руснак да скимти в краката и дасе моли ( Последния от Династрията на Иван Грозни буквално така умира скимтейки и молейки се с размазана адамова ябалка от Полския Гетман взел москва Просто пример

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Путин може само да моли"---Абе, ти луд ли си ... пардон, добре ли си, бе? :) Да не би да се учиш от един тук *** форумец, "професор" си е турил за име?Ама, той ги пише по-дълги и по-цветисти. "Генералосва" банкянската тиква, а на Цвъки вика "господин Цветанов". :)