13

KS UFS

преди 4 години

Мъжът, който внушава на жената си, че е луда, сам се нуждае от психиатрична помощ. Това е със стопроцентова сигурност.

12

секта фаш

преди 5 години

не е фаталност търсят си по ,,луда,, си говорят разбираемо,някои манипулатори като ,,холивуд зомбите,,

11

кон

преди 5 години

всеки живее в собствената си реалност, а също се смята за упълномощен за неща които се е въобразил. ако мъжът се синхронизира с реалността в която живее жената той ще бъде манипулиран бабо роб, ако позволи това тя няма да го уважава, защото подсъзнателно тя знае кой е прав и кой е винаги. ако я постави на място тя пак няма да разбере че не е права. затова на жените се обяснява бавно и спокойно, така че ако почне и продължи да дълбае и да пробива няма друг лек освен раздяла и да си гледа котките.

10

Анонимен

преди 5 години

Естествено е когато усетиш вибрациите от бръмбарите в главата, прииждащи на талази, разбира се незнайно защо и ненадейно да се скатаеш. Няма да ми взривяват ума само защото някой си бил наумил нещо. Всеки сам да си укротява бръмбарите. Нещо много е феминистка статията.Има и друг начин за справяне на това с бръмбарите, ама не е правилен.Щом има вибрации има проблем, бегааай, иначе ще стане по лошо.

9

Анонимен

преди 5 години

Сиреч се опитвате да кажете, че емоционалният ъгъл на гледане на едно събитие /женския/, е по-обективно от рационалния поглед върху същото?"В гората ме нападна мечка, беше 5 метра висока и поне 10 тона тежеше!!!"Със сигурност е меродавно, да.

8

Анонимен

преди 5 години

Всички жени са напълно лyди!Просто крият какво е в главите им.

7

Калю Радаш

преди 5 години

Той ви из еввряваа, но когато го уличните в това моментално му се включва защитната реакция. "Ти си луда". Гнил е защото лъже прелюбодейства предава ви доверието. Но той е"чист като момина сълза", а ти си "луда".Не е честен с вас и защо въобще е с вас и това не се знае.

6

Анонимен

преди 5 години

Най-добре приключвайте отношенията с този човек...."той ви казва неща които не сте правили и вие се съгласявате с него..." нещо много странно има и много гнило.

5

Анонимен

преди 5 години

Тя едва ли ще се върне при него като той я взима за мезе.

4

Анонимен

преди 5 години

Като и каже, че е "луда" тя ще го напусне и той ще се освободи от нея. След това връщане назад, след като е установил че е щура. Това са две различни неща все пак.

3

:))

преди 5 години

Явно не е достатъчно "луда" ! :)) пп. като и заяват, че е "луда", тя да му отговри със смях че не е достатъчно такава! Може и още и да не желае да се срещне с истинската "луда" :)) Шок и потрес!

2

Анонимен

преди 5 години

А може и да е луда....

1

Анонимен

преди 5 години

Да допълня написаното: не е нужно да е манипулатор, може и просто да е ограничен природно- т.ъ.п, глупав човек (и полът няма значение). Луд или манипулатор - изходът и за двата случая е само един - скоростно излизане от връзката!