6

Анонимен

преди 5 години

Ама и велосипедистите си ги бива Ваши превъзходителства!!! Току що се прибирам с колата и една селска пардон поморийска пръчка лети насреща с велосипед без фар. Наглетината ми се репчи. Какво като нямала фар?! И после що ги бият?

5

минувач

преди 5 години

Какви фирми, какви чиновници и политика, това е пътен инцидент. Минах оттам точно по времето на случката и въобще не става въпрос за някакви безобразия извършени от строители. Няма вело алея или тротоар от тази от тази страна и вероятно инцидента се дължи на лоша преценка.

4

Анонимен

преди 5 години

Строителните фирми са ужасно нагли. Правят точно каквото си искат: затварят и блокират улици, преграждат тротоари, унищожават уличните настилки, вдигат шум, замърсяват... абсолютна анархия е. Разбира се, корумпираните чиновници си затварят очите.

3

до 2

преди 5 години

Абсолютно прав си. По-точно няма как да се изкаже. Само не си добавил, че на тия алчните предприемачи "някой" им разрешава...

2

Анонимен

преди 5 години

Така е. Целият град е превърнат в строителна площадка от алчни предприемачи, които искат да застроят всичко и да го продадат на баснословни цени на селяните, напиращи да станат столичани в повече.

1

Х

преди 5 години

Жалко за шофьора на бетоновоза