32

много важно

преди 5 години

Рашките ще молят, но в Киев няма да вярват на сълзи.Помните ли 1996 Жан. Ходи да моли в Москва да вземат пари от щатите че да ни купят.Добре че Елцин не ни купи. Вижте сега къде сме ние, вижте къде е Русия.

31

Боби

преди 5 години

До Анонимен 25Умнико от 1.11.2018 газта в Укропия става с 25% по-скъпа, В Киев и през лятото няма топла вода защото не достигат енергоресурси а тези които се купуват наложено по политически причини са до 3 пъти по-скъпи от Руските доставки ...И изобщо защо сравняваш курса на Гривна - Рубла сравни ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ.

30

Луяпата

преди 5 години

Да не би да е станала грешка и медиатора да е сложил демократичното си катинарче върху свободата на словото и без да иска да е спрял гласуването в негова полза, така както е изтрил "УРА, ПОБОРНИЦИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА,СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И НАЦИЯТА! ДА ЖИВЕЕ ЦЕНЗУРАТА И КАТИНАРЧЕТО НА МЕДИАТОРА И НЕГОВИТЕ СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ!" Медиатора вече настъпи два пъти мотиката!Ако отиде на полето - гладен ще умре!!!

29

Лупата

преди 5 години

Очаквах нета да се изпоти в полза на медиатора! Ама, защо не гласувате за него? Може ли така? Къде сте Плюсове и Минуси от отбора? Да не би кораба да потъва и нали знаете кои го напускат най-напред? Да не би да съм последния дето разбирам, че Медиатора е просто ..гол, ама много гол?

28

Лупата

преди 5 години

Да не би да има някаква грешка? Будител за 2018г бил някакъв си професор М.Б.-физик! Това не може да е вярно! Вас, Плюсовете и Минусите никой не ви е питал, нали така? Предлагам всенародно обсъждане и издигам Медиатора за приза "Будител на будителите". Какво чакате - гласувайте! Нали сте гледали българския игрален филм "Комбина"?

27

Лупата

преди 5 години

До Плюсовете и Минусите от екипа на медиатора. Като сте толкова умни - въпрос. Какво е общото между Медиатора, Вас и "Шменти капели", шментита на нацията?

26

Лупата

преди 5 години

До Минусите, от кръжеца на медиатора! Като сте толкова умни - въпрос. Каква е приликата между Медиатора, Вас и Гошето от "Комиците", комедианти на нацията?

25

Лупата

преди 5 години

До Плюсовете. Я, колко много сте били от свитата на медиатора! Като сте толкова умни - въпрос. Какво е общото между Медиатора, Вас и Галоша, будители на нацията?

24

Анонимен

преди 5 години

Бушмените пак се застреляха в крака

23

Наблюдател

преди 5 години

Даже много закъсняха с тези санкции руснаците. Ама нали все пробват с добро и се надяват да им се върне разума на укрите. Каквото повикало такова се обадило.

22

Анонимен

преди 5 години

Русия срещу Украйна е като Голиат срещу Давид. И се чуди човек защо тогава една гривина е равна на две рубли. Великия Путин все намира начин да си прецака страната.

21

Лупата

преди 5 години

Добър вечер, уважаеми! Слагам лупата и ... нищо интересно,нищо ново,нищо сензационно с тези бутафорни измислици за престиж, наречени санкции и контрасанкции. Едно, обаче, се откроява. Моля, прочетете си отново и отново писаниците. Вижте до какво срамно ниво сте снижили авторитета на нета. Чудя се, вие на училище ходили ли сте? Няма никаква интелигентност и философска стойност на изказа. България не се нуждае от такива метранпажи и корифеи на словото!

20

Анонимен

преди 5 години

да им спрат газта и друго не им трабва на укрите ,ще клекнат веднага

19

патриот

преди 5 години

Аз ако съм на мястото на украинците щях отдавна да врътна всички кранчета на руските маркучи за гориво и щях да наблюдавам как руснаците се гърчат от глад. В Порошенко е ключа за Кремъл.

18

Боби

преди 5 години

До Анонимен 18Ако не помниш ЗАБРАВКО да ти опресним паметтаВеднага след като Турция свали изтребителя Путин наложи санкции под формата на 25% мито на всичко което влиза от Турция в РФ и "помоли" руските туристи да не ходят в Турските курорти. Тези действия дадоха резултат и точно след 3 месеца Ердоган "Омекна"(пп както омекна и за Хамериканския проповедник). а две години по-късно Турция и С-400 поръча за своите военни(ПП и ядрена електроцентрала и Турски поток ...).

17

АБВ

преди 5 години

Е, последното изречение ме разби! Пияни и нагли! Дано само не предизвикат световна война! И добре, че нямаме обща граница с тях. Но пък имаме такава с Турция, което не е много по-добре, като имаме впредвид състоянието на армията ни.

16

Анонимен

преди 5 години

Украйна, трябва да дигнат бетонна стена на границата с Мордор само това ще ги спаси.

15

Анонимен

преди 5 години

Нагледен пример как се отнася русия с "братските" народи. Нали малко ги смазаха досега. Злобен, по-злобен, руснак-кагебист.

14

Боби

преди 5 години

До Анонимен 13"Браво но очакваме и да се заведът наказателни дела за военни престъпления !!!!"Вече са заведени, но кой допуска такава информация в различни от руските СМИ?

13

Анонимен

преди 5 години

Руското търпение се изчерпва !Окраина трябва да спре да избива руското население !!!!!!Браво но очакваме и да се заведът наказателни дела за военни престъпления !!!!