26

Анонимен

преди 5 години

На българина му дай все да мърмори,да плюе,ама не по когото прябва.Пак КРИБ,АИК,СК и други,които ограбват труда ни и не искат да плащат по-високи заплати,недоволстват от по-високия осигурителен праг и клас прослужено време ще останат ненаказани.А към тях трябва да насочим гнева си,заради тях сме толкова бедни,а не заради тоя министър.Няма да се оправим докато бизнеса се "вре"в управлението на държавата и се опитва да се налага.

25

Анонимен

преди 5 години

Както винаги коледните добавки ще получат пак полицията, прокуратурата, съдиите, АПИ , и всичка на държавната софричка. За тези които са в частните фирми ако господарят реши, за част от пенсионерите но не за всички по малко.

24

На бръснаро брат му

преди 5 години

А как ми се яде пържола !!! Ама нема...И мусака, и дроб сърма...От 28 години не съм ял....

23

дядо Пенс

преди 5 години

Горанов ! Чедо ! Па ако не си завършил къщата за 2 000 000 ? ,не ни давай тия 40 лева,те и без това няма много да ни спасят от мизерията ! Вложи ги у къщата ,довърши я !!!

22

Анонимен

преди 5 години

Tоя го гледах сутринта как го усукваше. И какво майка ми ще си купи с 40лв.? Защо си раздавате петцифрени суми, а хората, които построиха държавата, а вие от 30г. разпродавате, днес вегетират и броят стотинки за хляб и лекарства. Срам.

21

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ грабят народа с милиони за саниране и ремонти на ремонтите, но се подиграват с пенсионерите за Коледа !

20

анонимен

преди 5 години

поредната гавра с пенсионерите,*** чували сте че има държава наречена КИТАЙ,КОЯТО ПРИЕ ЗАКОН ЗА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ КОЙТО ИМАТ МЕСЕЧЕН ДОХОД ДО 725 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ ДА БЪДЪТ ОСВОБОДЕНИ ДА ЗАПЛАЩАТ ДАНЪЦИ.

19

Анонимен

преди 5 години

Еднокнижникът си е еднокнижник. Няма нито да направи ревизия на прехода, нито ще подкара икономиката. И те така.

18

Анонимен

преди 5 години

От този студен,злобен и пресметлив поглед тръпки ме побиват.Не очаквайте добронамереност и щедрост от това лице.Неговата задача е да се грижи за комфорта на шефа и компания,а вие се оправяйте както можете.А ако не ви харесва,знаете къде е министерския съвет.

17

Анонимен

преди 5 години

Още един милиард лева за саниране на някои жилища,за да си купят гласове за изборите,а само 50 милиона за коледни добавки и то не за всички.А ако 2,5 милиона пенсионери ви отсвирят на изборите,какви ще ги дъвчете тогава?

16

sorry

преди 5 години

Едва ли ще е по лошо от сега,ако вас просто ви няма.С пенсии от 300 лева за повече от полвината ни пенсионери коледната добавка от 40 лева е политически геноцид от управляващите.

15

Анонимен

преди 5 години

Докога ще се подигравате с възрастните хора?КАК НЕ ВИ Е СРАМ???

14

Щерю

преди 5 години

Същински роби сме - каквото си решат господарите управители - дават ни, каквото не - не стига до бедните...

13

Анонимен

преди 5 години

Абе мрънкачи, по 400лв ли да им дадат за коледа? Няма лошо ама от вас ще трябва да вземат половин милярд лева. Тогава пък за друго ще мрънкате

12

УУУУУУ....

преди 5 години

ТИ ЗАКУСВАШ С 40ЛВ. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА СИ ПРАВИШ ПОДИГРАВКА СЪС СТАРИТЕ ХОРА И ТИ ЩЕ СТАНЕШ ПЕНСИОНЕР НО СИ ПОДГОТВЯШ ОТ СЕГА ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ - ДАНО ДО ТОГАВА ДА ТЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЗАЩОТО ВСИЧКО ИДВА ОТ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР

11

Анонимен

преди 5 години

Аха..ще ги има Коледните подигравки, като тези за Великден...дето се надявате следващата година да станат на подавки!

10

Аман

преди 5 години

Горанов, ти не знаеш ли, че рибата се вмирисва от главата - те малките гледат от ГОЛЕМИЯ ГЕРБ. И те така.

9

Анонимен

преди 5 години

Поредната подигравка с пенсионерите от герб

8

Анонимен

преди 5 години

Гавра!

7

Анонимен

преди 5 години

Онези пенсионери, които си мислят, че ще е по 20? на калпак, са в групата на измамените камили. Тези пари, ще са за хората с най-малък принос в системата. Така процедират бившите комунисти.