11

Я па я...!

преди 5 години

Казали са на бабето че МВР ще върне парите с 20 % лихва.Що да не спечели?

10

Анонимен

преди 5 години

До предполагамНе съм съгласен, ние пари много нямаме, но тви пъти ни звъняха.Единият звъннаха да плачат от мое име на баща ми, че съм блъснал човек. Той миеше колата в този момент, а аз готвех обяда. Беше забавна ситуация.Вторият опитаха схемата с климатици на гранцата, пак с баща ми.Третия на мен звъннаха от името на "роднина, не ме ли позна?".

9

Анонимен

преди 5 години

Тези баби не са за жалене. Вместо да си купят имоти и земи, те ги кътат под дюшека. Много ясно , че друг ще им харчи парите . Капиталът се върти

8

jj

преди 5 години

То с тази тераса без парапет от снимката да черпи лелчето, че не не е изпаднала със е парите.

7

предполагам

преди 5 години

Повечето от тези възрастни хора имат тези средства от продажба на имоти.Според вас, как измамниците знаят на кого да звънят?Според мен, имат достъп до информация за извършени сделки.Не , че казвам нещо, но кой изповядва сделките?Съмнявам се, че току така попадат на хора, които имат някой лев.

6

An

преди 5 години

Вече ми е ясно, защо продължават да гласуват за БСП.

5

Гашо

преди 5 години

Стига ни занимавахте д тез бабички всеки ден ве. Имала- дала. Извода: ако имате бана вземети и вийй кинтите и направете една екакурзийка екзотична. Ако са пък повече, купетр си и едно бмв с чипче. Що да и ги взимат шведите хах

4

Анонимен

преди 5 години

Скоро няма да ви повишат пенсиите, ако все хвърляте хиляди за щяло и нещяло. Това подронва тезата, че пенсионерите в България са бедни.

3

Анонимен

преди 5 години

Бива простотия ,но пък всеки ден ,не пледполагох ,че има толкова прости хора.

2

степан

преди 5 години

С лопата ли ги ринат парите тези хора в градовете пешеходците трябва да ходят скаски да не ги удари някой вързоп с пари от по висок балкон.

1

Анонимен

преди 5 години

Е, това вече не е новина.