11

Анонимен

преди 5 години

един превоз до румъния не струва 10000лв,а три пъти по малко,значи наистина е имала стари задължения

10

Чочо падарина

преди 5 години

На Ал Капоне, като не можели да му намерят читави доказателства за престъпната му дейност, най-накрая го пратили в затвора за укриване на данъци. Като напълнят затворите с такива, а не с кокошкари, държавата ще дръпне напред.

9

D

преди 5 години

Не дъжава, а цирк е това нашето.

8

Шопо

преди 5 години

Тия ПЛАЧАТ за финансова ревизия !!! НА ЛИЧНА СМЕТКА !!!!

7

Joko

преди 5 години

Сега да видим НАП дали ще се НАПъне? От години работели без договори ... Ха, Ха... Държавата се е ос рала от всякъде !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Айде сега онази *** Ангелкова да се самосезира и една агенция, и един превозвач да останат без лицензи. Не само да ходи да ми дебне като мишкa палаткаджиите

5

Анонимен

преди 5 години

Затова нищо не върви в Бг, всеки смята че за две години трябва да шофира "Майбах" , защото за пример се взимат мутри и бандити, никой не взима за пример хора от списъка на "Форбс" , които и милиардери продължават да работят . Мъск още след първото си успешно начинание , когато му взе парите - можеше да си купи едно имение и да си гледа живота, а той продължи/ .

4

Анонимен

преди 5 години

Ми, да шибнат на управителите на двете фирми по 5 години затвор за укриване на данъци, както и отнемане на имущество в съответните размери.Пък, парите за екскурзията все ще се намерят от конфискуваното.

3

Анонимен

преди 5 години

Айде сега НАП да иде да провери тоя превозвач.Липса на договори, фактури, превеждане на пари по лични сметки...И туроператора и превозвача за нищо не стават.

2

Анонимен

преди 5 години

Като няма договор за превоза сега ще стане като анекдота, дето сина на чорбаджията ударил шамар на Хитър Петър и той на свой ред шамаросал съдията, та да си прихванат и да се разберат помежду си.

1

fake news

преди 5 години

еми да. те няма да возят на аванта! като им дължи пари за преди да каже колко време не им е платила. те са решили да си веземат сега и повече борчове да не и дават.