14

Анонимен

преди 5 години

Войната в Сирия свърши.Ердоган да връща бежанците обратно да изграждат страната си.Стига рекет към европейските държави.

13

Шоп

преди 5 години

Мнозина квичaт тука че бедни били, светът им виновен, но не и те самите. Ми престанете да бъдете бедни бе, чyкyндypи, никой не ви спира.

12

степан

преди 5 години

Амсалаци извадете ги от вашия си джоб като сте толкова много давателни.

11

Анонимен

преди 5 години

Плащайте балъци.

10

Анонимен

преди 5 години

Германия дава пари та Турция за нелегалните емигранти достатъчно, сега и бедна България да даде. Ами ние правим само вноски - вноски по заемите, вноски за ЕС, вноски за НАТО е какво ще остане за нас само беднотията ли.

9

въпрос

преди 5 години

Плащаме пък после ги хващаме в нашата държава почти до Сърбия, случай от вчера например.А ще има ли неустойки за такива нелегално преминали?Как са успели да минат 2 граници?Или това е поредният рекет.

8

Анонимен

преди 5 години

Моите пари даваш Бойчо Методиев Борисов .

7

Додо

преди 5 години

Хм, този "данък" нещо много наподобява Джазия-та, или данък спокойствие, който християните са плащали по времето на Ислямската Османска Империя. А защо, примерно, тези пари не се инвестират в охрана на границата, поставяне на патрули от граничари, минирани полета и правилни надписи на 3-4 езика, вкл. арабски, че ако се премине, се навлиза в територия на суверенна държава и й се нарушават границите, като последствията са стрелба без предупреждение? Упс, забравих, ЕС е против границите! Ясно...

6

Анонимен

преди 5 години

Кой прекарва тези мигранти нелегално ...?!Българи, нали - каналджии, граничари, шофери на тирове... ;)Значи ние сами се прецакваме, а после се сърдите на Държавата :)))

5

Анонимен

преди 5 години

Много по-изгодно е да се платят парите, отколкото да ги търсим като преминават през България.Спазваме си договора и спим спокойно.

4

Българин

преди 5 години

Демек ако не искаме инвазия да си плащаме един вид рента, за да сме си спокойни в земите.

3

СА

преди 5 години

Чудите се защо ви увеличават данъците. такси, и ви дерат яко гербавите, ами щото веднъж да покрият тези разходи, щото са лакеи на господарите им зад океана и второ, трябва да има пари и за тях, все пак не може без да откраднат нещо за сметка на народа, прикрито зад инвестиции, особенно за ремонти на пътища и сгради... а вие си плащайте..и чакайте нещо да ви се подобри в скапаното ежедневие...

2

Пример за ЕС държава

преди 5 години

3,5 милиона са регистрирани но има и още толкова които не са регистрирани..

1

Анонимен

преди 5 години

Бая далавера ми изглежда