54

анонимен

преди 5 години

Казва го..защото той самият..така се е вживял във властта.та мисли да ни "управлява" докато е жив!-:) След Нова година ще падне! -:) И това да се връща на бял кон пак във властта. Ще е минало вече! -:)

53

Ха-ха

преди 5 години

С продължението: "не се учете от мен, вижте докъде я докарах..."

52

БАБА КУНА

преди 5 години

БЕ БОКО КОГА ЩЕ ПОЧЕРПИ ЗА ГОЛЕМИЯ СИ ПРАЗНИК ?!

51

Като за суджука

преди 5 години

Честит празник Хелоуин г-н Бойко Борисов.Празника на тиквата винаги гарантира, че името Ви няма да потъне в забвение.Ще минат години и пра-пра внуците ни като кажат: Имаме празник на тиквата веднага ще допълват: Аааааа празника на Бойко Борисов!

50

Дядо Петър

преди 5 години

"Славата да не изпреварва ума ви".Ако има предвид себе си, Рапонът е прав.Защото "славата" му просто няма какво да изпреварва.

49

Име

преди 5 години

ако сме пречка в междутролови разговори на медията просто си кажете, а не цензурирайте, докато се махнат всички от порената ***, създадена от "бизнисмьени" по сутиени на жените си..

48

Име

преди 5 години

добре е все пак, че съдбата на днешните чарли абдо не зависи от цензурата на групата "инвестор"... мазалото щеше да е още по-пълно...

47

Име

преди 5 години

вече чухте ли за "промоцията", а младите? всеки, който може да каже "чичковитечервенотиквеничковчета" без да се обърка може да стане еврокомисар!

46

Име

преди 5 години

да не забравя да спомена, че промоцията важи до края на нощта на hollowwin. утре ще се прероди вечния юнкер! :-)))

45

Име

преди 5 години

не съм ласкател, но чичо бойко е по-скромен от кака меркел. той иска да го наричат само "чичо бойко", а меркел държи да е мути на половината свят. има нещо сбъркано тук...

44

Индианец прост

преди 5 години

Чичо Бойко = Бате Гойко

43

Име

преди 5 години

бат бойко в ролята на "човек от народа"... пърдон, пардон за грешката! чичо бойко в ролята на "човек от народа" във филма "ес комунизъм 2". а дано не ми изтрият мнението по джендърски за тази фатална грешка...

42

ок

преди 5 години

Добър си е човекът.Да не искате кака ви *** Крушовичка,моля ви се.

41

Коки

преди 5 години

Оставка бре... дебел тиквун.

40

Анонимен

преди 5 години

Чичо Бойко сега ше им прати по един СМС покана за министерската стая . Ще се провежда конкурс по вдигане на макари и прът .Печелившия си резервира пост министър на спорта .

39

Бойко Борисов

преди 5 години

Пак се изказах неподготвен.....

38

Анонимен

преди 5 години

Пък спортистите към Бойко Бойко нека мисълта идваща от главата да е по- изпълняема от тази идваща от маркуча а езика да е не преди а накрая след тези двете иначе много ще има да те разпитват ти мислиш ли найстима всички глупости които цепиш а ти да отговаряш не знам езика ми е по-бърз от главата и не са ми инсталирали засега филтър между устата и неврокортекса.

37

СЛАБО, ДНЕС!

преди 5 години

АБЕ КЪВ Е ТОЯ МИЖАВ МАТРЯЛ? ДНЕС Е ХЕЛОУИЙН БЕ! ТОВА Е ЛИЧЕН ПРАЗНИК НА ДРУГАРА ПРЕМИЕР И НА ЦЯЛАТА НИ ТИКВЕНА ДЪРЖАВА!

36

Джани Родари

преди 5 години

Чичко Тиквичка

35

Православен

преди 5 години

Чичо Мутра!