27

ognyanz

преди 5 години

До Байфидан: Да не повтарят глупавите номера на ГЕРБ? Защо да не ги повтарят, като електората това иска. Въпреки глупавите си номера Бойко управлява вече трети мандат. Щом електората иска глупави номера - така трябва да бъде. Глас народен - глас божи.

26

Анонимен

преди 5 години

КТ- ТРИ НЕИЗВИНЕНИ ОТСЪСТВИЯ- ДИСЦИПЛЕНАРНО УВОЛНЕНИЕ, А ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМА ЛИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ СОЦИАЛИСТИ ИЛИ ТАМ ПЛАЩА ОЛИГАРХИЯТА.

25

ПЕНКО

преди 5 години

ТОВА СА ПАРТИЙНО КЛАНОВИ МЕКЕРЕТА !!! ЗАПЛАИТЕ ИМ РАСТАТ !!! НО ,ДОКАТО ЗНАЕМ КОИ И КАКВИ СА ЯВНО" ДЕСНИТЕ" , ЗА Бе СиПи и Ду Пи Се НЕ ЗНАЕМ КОЙ-КОЙ Е ,ЗАЩОТО ЕДНИТЕ ГИ РЪКОВОДИ "КРА.ВА ПРИВАТИЗАТОР СТРЪВНИЦА ", А ДРУГИТЕ "М.УНЬО" !!! ПО КОДЕКСА НА ТРУДА - БЕЗ ЗАПЛАТИ И ЗАПЛАТИТЕ В ДЕТСКИ УЧРЕЖДЕНИЯ !!! ДИКТАТУРИТЕ СА ПЛОД НА БОРБАТА С ТАКИВА КАТО ТЯХ !!!

24

Анонимен

преди 5 години

Това трябваше да се случи отдавна! Да си осигуряват кворума сами, а не да ползват опозицията за узаконяване на поразиите без да уважават мнението им! Може би днес ще гласуват закони и решения, но не вярвам, че кворумът ще го имат през целия ден, т.е. решенията им ще са невалидни и незаконни!

23

Байфидан

преди 5 години

До то6ко56. Ами нали това казваме, че повтарят глуппавите номера на ГЕРБ. Влизаш в залата и ги оборваш и критикуваш с аргументи, а не така като детски инат.

22

Анонимен

преди 5 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ***, КРЪВОПИЙЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС? докога господи?

21

Нормален българин

преди 5 години

Тогава утре и аз няма да ходя на работа и ако не ми дадат заплатата ще ги съдя.

20

Изнервенл

преди 5 години

До 17 анонимник. Това, че през 2013 ГЕРБ постъпваше глуппаво като не се регистрираше в залата, не оправдава сега БСП и ДПС. Влизаш и се бориш с аргументи и критики срещу управляващите, а не като киснеш в кафенето да гледаш сеир.

19

Алеко

преди 5 години

Стари герберски номера.

18

Iceblast88

преди 5 години

До Българин 1Управителя на НС поради факта, че е от същите пачаври и е рода с половината и като дърт БКП национален предател е сложен да *** с чукче по орехчетата на Цв. Цв., а не да си свърши работата и да започне след 2 дена неприсъствие да ги уволнява дисциплинарно както е записано в закона приет от същите тези пачаври от сини,зелени, жълти, червени и тн. окраски на БКП *** (защото всички в парламента сега са бивши БКП национални предатели)!!!

17

месара

преди 5 години

другарката провокаторка нинова, видя че с протестите на тия дето системата ги убивала (майките) нема да може да бутне Валери и, реши ба се пробва и в НС!...... и пак нема да стане. абе що така не и се получават нещата, нито вотовете минават, нито протестите, само пари харчи?!

16

Анонимен

преди 5 години

До гост 8Защо не зададе същия въпрос преди години, когато ГЕРБ бойкотираха работата на НС и организираха платени протести?Питаше ли за морал тогава?!

15

Iceblast88

преди 5 години

Журналята вместо да пишете простотии отидете и питайте защо 1 час след началото на работното им време дупедатите немогат да съберат едни 121 присъстващи и колко от отсъстващите ги няма вече 2,3 и повече дни? Питайте ги също кога отсъствалите ще бъдат дисциплинарно уволнени? Егати жалкия бардак - от 240 пачаври дори половината не искат да ходят на работа! Без значение коя краска на БКП са се боядисали сега (било то БСП, ГЕРБ, ДПС и Обединени), *** са длъжни да са в бардака! Това ги питайте!

14

кофти а

преди 5 години

До Анонимен12Нещо не разбирам какъв им е проблема на управляващите нали са мнозинство или ще излезе, че това което приемат не е много читаво и сами са си го гласували и няма кой да им е виновен.

13

Анонимен

преди 5 години

Новогодишните праздници за депутатите от ДПС и БСП започнаха.Взеха си новогодишните подаръци и си тръгнаха.Очаквайте след 15 януари да се явят на работа.

12

1

преди 5 години

До Българин 1,питам те,твоя банкянски любим,нали същото правеше,през 2013година,герб ще влезе в Народното Събрание,но няма да се регистрира,тогава,да ли си коментирал,или,понеже бсп не се регистрира,сега така коментираш.

11

Анонимен

преди 5 години

Тези от БСП и ДПС нищо сами не могат да измислят. Опитват се да имитират събитията и протестите от 2013 година, но не им се удава, защото ментето си е менте и не струва.

10

кофти а

преди 5 години

"Няма аз да им осигурявам кворума на тия " помните ли преди години кой го рече това докато си джиткаше мачлета .

9

Анонимен

преди 5 години

До гост: Често номерата на ГЕРБ сега им се връщат. И те така.

8

гост

преди 5 години

Що за морал имат депутати, които бойкотират работата на парламента! За какво са пратени там и за какво получават заплата!?