48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47пишеш щуротии.В Източна Европа има предостатъчно хора, които с радост биха работили в Германия, но пред тях се поставят всевъзможни пречки.Съвсем умишлено Европа бива пълнена с милиони същества, повечето от които са неграмотни. Те влачат със себе си по няколко "съпруги", които пък се състезават помежду си коя ще народи повече деца. после възпитават щерките си в същия дух - да не учат, да не ходят на работа, а да чакат на социал и да родят минимум по 10 ц.ганета.

47

Подигравка е това!

преди 5 години

Какъв стожер? Тази баба е машата, чрез която едни други искат да унищожат Европа!Тази Господ ще я накаже!!!

46

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен47има "резон" в това,което си написал.Но то се дължи на политиката,прокарвана И от Меркел!..Само си припомни как са стояли нещата след първата национална катастрофа на германците!-Първото нещо,което Хитлер е направил, е било да СТИМУЛИРА германската популация.И е успял!...Сега,за съжаление, други,"ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ" играчи определят правилата.А тяхното правило е :-"Никакви нации!!!..Само сбирщайн от безпаметни роби без минало и национално самосъзнание!"..

45

Анонимен

преди 5 години

Истината е че Меркел не е виновна за това положение. На бизнеса в Германия са необходими милиони работници и висококвалифицирани кадри.Немската нация няма достатъчно деца за да покрие нуждите на индустрията.Това политика която бизнесът изисква за да остане в Германия а не да изнесе заводите си навън в чужбина поради липса на кадри.Просто нямат избор, или приемат мигранти или загиват.

44

не може да бъде!

преди 5 години

Г-жа Меркел е добър пример за верността на поговорката -"Внимавай какво си пожелаваш,защото може да се сбъдне"!Нейният престой във властта е период на отричане на утвърдените във вековете европейски ценности,на националната идентичност,на европейската идентичност,на отричането на самостоятелната роля и отговорност на германската държава и нация,това е време на еснафската прагматичност и осребряване на послушанието пред големя брат!?Струва ми се,че съвсем скоро ще си видят пораженията...

43

ПроСоТо

преди 5 години

До FCKNZSаааа!..Пекан си!..Кажи сега кой ще "ембе" германките и ще "реши" тежката демографска криза на "арийците"?!Щото може и да си заравяш главата в пясъка,но е ФАКТ,че германките...,а също и австрийките,които са си германки,правят опити да родят /при това на не повече от едно дете!!!!/ след като префърлат тридесетте..Познай скакалците,които Шмркел прелъсти във "Велика Германия", колко скакалченца ще нацвъкат докато фройлайн са напъне да ражда..така че демографския проблем НЕ е само н

42

FCKNZS

преди 5 години

до ПроСоТоМи формулирай си въпросите така, че да се разбират. И по пунктуацията имаш да работиш.

41

FCKNZS

преди 5 години

Айде па некой друг му е виновен на бугаропитека. То не беха юдео-ислямистки ***, рептили ръсещи кемтреилс, *** дебнещи децата му, то не беше чудо.Те ли ви натискат газта на кошниците с които се трепете кат мухи по пътищата? Те ли ви отварят портмонетата при първа възможност да бутнеш рушвет? Те ли ви промиват мозъците да не си ембете жените и демографската криза да ви разкаже играта до няколко години? А? Те ли?

40

ПроСоТо

преди 5 години

До FCKNZSпа и не стана ясно кой ти е другар,та се обръщаш към него с "другарю"?!...

39

ПроСоТо

преди 5 години

До FCKNZSпопитах какъв ти е проблема с "бугаропитеците".а от къде пишеш,..ами ..дали на некой му пука?!

38

до FUCK ZS

преди 5 години

Трудничко ни е да ги решаваме, заради "европейския стожер", който ни наложи тотална окупация.

37

FCKNZS

преди 5 години

Аз проблеми нямам и това ми беше посланието другарю. Решавайте си вашите проблеми на територията. Имате ги в изобилие. Пък като ги решите заповядайте пак да обсъдим аз какви проблеми имам. Колко пъти на ден ме колят, изнасилват и прочее. Пиша от Германия, ако не си се сетил.

36

Анонимен

преди 5 години

е това е то либерална демагогия и фейк нюз - да наречеш стожер на стабилността, жената която дестабилизира европа

35

ПроСоТо

преди 5 години

До FCKNZS"бугаропитеците" НЕ са подпалили НИТО ЕДНА сватовна война и не са строили ГАЗОВИ КАМЕРИ !!!!та какъв ти е проблема?

34

FCKNZS

преди 5 години

Гледам бугаропитеците сте си решили всички проблеми на територията, че сте тръгнали да поставяте диагноза на Германия. Дерзайте.

33

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Тия *** швабите ако си изберат иранка за президент това ще бъде върха на падението. След 50г. няма да има кьорав немец в таз бундесклоака.

32

ПроСоТо

преди 5 години

при тоя дебел гз и бутове,ако беше црна и имаше глас,можеше да имитира Бьонсето...Ама на..Иначе:-Германия ВСЕ ОЩЕ е това,което е НЕ благодарение на тая,а благодарение ДРУГИ ПРЕДИ НЕЯ!!!..И ВЪПРЕКИ нея!..да видим до кога..

31

Факт!

преди 5 години

Германия я чака неописуема криза във всички области масова безработица глад и мор.А на политическата сцена тия нямат избор.Нямат фигура която е известна Шулц го отвориха имат някаква иранка Вагенахт ама тя е лява няма шансове.

30

Анонимен

преди 5 години

Тръгнал да размишлява за Германия:))

29

Анонимен

преди 5 години

Германия е свършена.Не може държава с територия два пъти по малка от Франция без ресурси със застаряващо население и цялата източна част да не става за нищо да държи тон на космическа сила като Франция.Германия беше дондуркана от САЩ но Сащ вече е притисната икономически и след като спре да дундурка Германия последната ще рухне.