42

Анонимен

преди 5 години

Високата цена на бензина е следствиеот американските санкции - тези нещаса непробиваеми за булгура .

41

Американ

преди 5 години

Плещиме за демокрация само когато ни изнася, иначе търсим в закона под вола теле ..Зора явно е че етносите не искат да живеят заедно, а всеки иска да е със своите в отделна държава. Което противоречи на пробутвания зорлем мултикултурализъм..

40

не може да бъде!

преди 5 години

Мога да разбера противопоставянето срещу тези избори заради това ,че по този начин ще се засили напрежението в района и ще бъде голяма крачка към откъсването на Донбас от Украйна!?Но да се каже ,че това е нарушение на Минските договорености е просто смешно и жалко същевременно!Те отдавна са компрометирани поради безумните деструктивни действия на киевската хунта,за които западните държави просто си затварят очите!Изборите са реален край на тази политика...а може би и на държавата Украйна!?

39

Анонимен

преди 5 години

Стискам палци на измъчените украинци в не леката борба срещу московията и кгб! Московските кагебейове са впили зъби в няколко източноевропейски страни и ни пият кръвчицата. Ами замисляте ли се защо плащате скъп бензин бе будали, дори когато цената му падаше международно? Руснаците държат пълен монопол върху бензина у нас. Данък Русия!

38

Анонимен

преди 5 години

Дотук със симпатиите на подлогата на Тръмп Салвини към Русия интереса от мънитата на Тръмп и еврофондовете клати феса или в случая нацистката шапка.А за народа в Украйна никой не му време.Wtf. значи нелегитимни избори народа щом ги иска това ги прави вече легитимни а къде са и протестиращите дето не ги щат май във Пентагона във Вашингтон.Нали Тръмп крепи и фашисткия режим в Киев.Ние пък народа в латинските държави без Италия признаване изборите а всичките политически курвуляци на Тръмп fuc.k

37

Анонимен

преди 5 години

Евроташаците да спрат да реват,оти трябва да им се напомни "самоопределянето" на ВБ и духването от фашагската империя.Нали непрекъснато плямпат за "демокрация",чиито най-висш израз е самоопределянето на народите - или то е такова за лицемерите,когато им изнася на тях и техните задокеански господари,на чиято порта пък,*** самопределянето най-малко на два щата - Тексас и Калифорния!!!А почнат ли те,на опашката има и многодруги!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Осем краваровлечуги,изпълняващи директивите на ФАЩ,лицемерно ревящи,срещу един акт на самоопределение на населението от дадено място, ЗАБРАВИЛИ ЛИЦЕМЕРНОУДОБНО,"самоопределението" на Косово,под диктата на ФАЩ,където краварофашагите си направиха една от най-грандиозните си, военни бази!Мръсни юроспийски лицемери - няма ли да се продъните и изчезнете от лицето на Земята?!

35

Анонимен

преди 5 години

"8 европейски държави срещу изборите в Източна Украйна"---Е, щом Роската Плювналиев-Банов не се изказва срещу изборите в Източна Украйна, тия "8 европейски държави" да се съобразяват и се въздържат от изявления! :)

34

Дааа

преди 5 години

В Украйна 15млн са руснаци. Още 5млн не говорят друг език освен руски. На всички тези им спретнаха Възродителен процес. Това са милиони хора, какво точно е "очаквала" Европа че ще се случи?

33

Анонимен

преди 5 години

ЕС все виновно. Икономически съюз виновен. Руските измислици винаги вършат рабора сред неграмотноте в България. Русия нападна Украйна. Какви избори ще правят окупатори? Ми те утре могат да спретнат такива в Бургас , Сл.Бряг, Влас и т.н. и да си ги отцепят. Пак ли ще пляскате? Български патрипт не значи русофил! България не значи Русия!

32

Анонимен

преди 5 години

Важното е че Боковата България поддържа изборите, тъй-като и началника на Боко и на България товариш Путин ги поддържа.

31

Анонимен

преди 5 години

До ИзбирателноТепърва ще ревете и за Войводина, и за Прешево и Буяновац, и за Западните покрайнини, удбааши!

30

Анонимен

преди 5 години

Не виждам Коня дали е изцвилил?Тиквеникът пасува, нали?

29

Анонимен

преди 5 години

До Много лицемерно 27Брей, брей, брей..............вие като че ли падате от Марс!! То и децата разбраха, че НЯМА НИКАКВА "демакратия", ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ЛИЦЕМЕРНО, че явно даже и ти си го разбрал! Всичко е само като в авиацията...."свой-чужд"!!!!

28

House M.D.

преди 5 години

И отделянето на Косово беше в нарушение на сръбските закони!

27

Анонимен

преди 5 години

Значи демократични избори "подкопават минските споразумения" а ежедневните артилерийски обстрели на украинската армия - не...бах тези двойни стандарти за пореден път!!!!

26

Владо Вр

преди 5 години

Съгласно Минските договорености, официален Киев трябваше да проведе избори в двете области още преди две години. Но, това не изнася на властите, заради резултатите които ще се получат. Затова обявиха АТО, с цел - проваляне на евентуални избори. Европейците да прочетат за какво става дума и кои са страни по договора, а също - кои са гарантира.

25

Анонимен

преди 5 години

Всъщност Русия вече ни отцепи Македония, но това са подробности. От Румъния отцепи Молдова, от Полша източни територии. Сега на ред беше Украйна. Утре кой знае? Слава другаре! Защото сме ***

24

Анонимен

преди 5 години

24, ще те видим утре като отцепят парче от България дали ше го славосваш

23

Анонимен

преди 5 години

Слава на независим Донбас