53

преди 5 години

Ех тия фашаги комплексари анаболни манекени и велики мъже все си намират или жена или старец или дете а ако не са седем на един иначе в бой не влизат и тоя е същия и на бас че е от партията на шкембелия синьо цукало пишман войводата.Дали ако от колата на излезе Майк Тайсън пак ще е толкова смел или ще се насе.ре въпрос с понижена трудност.Той и Мишо дето се кръсти Шамара но истинския му прякор е Комара така се мяташе за нещо в биг брадър и като разбра че Кубрат Пулев го е направил млъкна.

52

Анонимен

преди 5 години

Всеки път като имате / видите конфликт снимайте за доказателство Ако не е записа бандита ще се отърве без наказание А сега вероятно ще бъде намерен и не може да отрича Снимането само помага

51

емигрант

преди 5 години

в нормална държава, тоя ще го намерят и ще го пратят където му е мястото!нищо не става от тая полиция и държава....

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Иди някоя вечер в някоя чалготека и ще видиш!

49

Анонимен

преди 5 години

До 29 статистикиЛипсва ти едно качество! Нарича се интелект! А за статистиките не е трудно - нарича се "манипулация". Това го знаеше даже дебелия Чърчил, а ти 5 поколения след него питаш! Какво образовaние имаш? Диплома от лотарията!

48

Анонимен

преди 5 години

Срещу такива ***, ако нямаш намерение и възможности да им дадеш един урок, по-добре да си стоиш кротко и да не ти знае устата много, като на дядката.

47

Анонимен

преди 5 години

"Този нападател е твърде лек, за да е батка."Килограмите не значат нищо в боя. - Брус Лий

46

Анонимен

преди 5 години

Такива мускули и умения показва,че ще го препарирам за няколко секунди.Може ли да биеш възрастни хора, и то да ги налагаш с палка? Каква е тая злоба бе джанъм?

45

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "батка"?

44

Анонимен

преди 5 години

Този нападател е твърде лек, за да е батка.

43

Анонимен

преди 5 години

Не е нормално и да стоиш, и да снимаш, и да се хилиш, докато бият човек пред теб....Sweet Home Bulgaria

42

Анонимен

преди 5 години

Ама и дядото налита много смело :) май и той на малдини е бил същия ***.

41

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от старите водачи на МПС които сами си поправяха спукана гума на пътя. За младите ще кажа че едно време гумите бяха с вътрешна не както е сега само с външна. Та като се спукаше я лепехме с топли лепенки. Затова в автомобилите си имахме Щанги за сваляне на гумата. Та тази Щанга все още ми стои в автомобила въпреки че вече не я ползвам но ето при такива случаи ще ми свърши прекрасна работа. Това тарикатче ако беше попаднал на мен щях да му покажа какво е Щанга и как се ползва.

40

Анонимен

преди 5 години

"Някакъв *** на 22 години , 60 кила с палка"Шкембето и 100те килограма в случая как могат да ти помогнат, като не можеш да се биеш?

39

Киро гела

преди 5 години

Етапи швепса. Що бие дядото

38

Вазилин от пета

преди 5 години

Ако имаше закони, щяха да го пратят при бай ви Вазо от пета

37

Анонимен

преди 5 години

Примитивни индивиди в България като младия бияч има много

36

Непомогнал

преди 5 години

Много ясно, че няма да се намесят шофьорите, причината не е в тях. Ако неутрализирам агресора, после може да ме съди за нанасяне на телесна повреда, според българското законодателство. Минимум 3 години дело, загубени нерви,пари, но най-вече усещане за справедливост.

35

Константин

преди 5 години

И тези които плюят сеирджиите, че не правят нищо при такива случай. Вие знаете ли, че ако вземат отношение, току виж изкарат взимащите отношение виновни. После ходи обяснявай в полицията защо и как си се намесил, а си нямал право натова. Нали навсякъде ни слагат камери и ни следят, сега да видят записа и лесно е, да осъдят агресивния гражданин. Аз съм бил свидетел по нарушения и тези, от които зависи да вземат отношение, само прикриват случая.

34

аз-ът

преди 5 години

в такива случаи един прав здрав директно в зъбите или страничко под брадичката действа отрезвяващо. Дядото се уплаши от палката. Той оня и на това разчиташе. Бабаити с по 20 кила над моите съм *** събарял само с един удар на асфалта. Ако удариш правилно и първи килата и бухалките не важат. Наистина е учудващо как действа един прав в зъбиите.