18

fake news

преди 5 години

щото никой не лъже на даначните форми или на осигуровачните суми! АМА НИКОЙ!статистика по лъжлива от устата на цв цв и тиквата взети заедно!

17

vlad

преди 5 години

да 60000 лв декларираш, но това не е 5000 на месец. А данъците не ги ли смятате? с тази сума влизаш по ДДС и данъка ти е 35%. Гледате нещо мн розово на нещата ми се струва

16

анонимен

преди 5 години

Да, хората с 500 лева заплата намаляваме като си отиваме от този несправедлив свят! 80% от работещите са на минимална заплата, най-вече в провинцията!

15

Анонимен

преди 5 години

Аз взимам мин. раб. заплата + 1500лв. в плик, това е май масово.

14

РОБИ СЪС 500ЛВ

преди 5 години

РОБИТЕ СЪС 500ЛВ ЗАПЛАТИ БЛАГОДАРЕНИЯ НА ГЕБ НАП И ДРУГИТЕ МАФИОТИ В ПАРЛАМЕНТА

13

ноби

преди 5 години

какви данъчни декларации. излиза . че всеки подава данъчна декларация.

12

Анонимен

преди 5 години

Тиквата им точи сатъра. Комунизоченгесарогерберастите много мразят някой да работи за пари. Особено болонката на пеевски-кирчо парахода.

11

Анонимен

преди 5 години

От тия 5000 като платят данъците им остават 3800. Като си плати наема и разходите остават 2000 лв чисто - това са под 70 лв на ден. Със 70 лв. дневно в София си смешен пайляк - една вечеря за двама в хубав ресторант е над 100 лв.

10

До 7

преди 5 години

Toз пък - някакъв некадъърник, изгонили го отвсякъде и плаши, че щял да си смени българския господар със западен - големи яйца. Абе на кого му пука за теб?!

9

Анонимен

преди 5 години

Намалява броят на хората с най-ниски доходи! Да, защото бедните хора измират! А те са много! Нямат пари за образование, за профилактика, за лечение, за качествена храна и живот.Първи по смъртност в Европа и втори в света.

8

Анонимен

преди 5 години

И тоалетна нямате там където трябва за морал няма да говоря .Иначе сте нормални но от зат напред !

7

Анонимен

преди 5 години

До норлманите които не ги интересуват !Тези в посолствата които дори нямат и тоалетна взимат тези пари !

6

ДО РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ

преди 5 години

ЩЕ РЕВЕТЕ И НЯМА КОЙ ДА ДОЙДЕ ДА ВИ РАБОТИ И ЩЕ УМРЕТЕ! КОЛКОТО И ВНОСНИ РОБИ ДА ВКАРАТЕ И ТЕ ЩЕ БЯГАТ!

5

До2

преди 5 години

НЕ СЕ ВРЪЩАЙ

4

ай сиктир

преди 5 години

Тази статия е отговора на по-горната в която бизнеса реве, че не му стигат половин милион роби. Проблема вече не е само дали се получават около 1000 лева което за провинцията си е мечта, а и какво може сега при тези цени да се купи така, че увеличаването с някой лев нищо не значи.

3

Анонимен

преди 5 години

До ТРЪГВАМ СИ!Ще цъфнеш и вържеш в Западния трудов лагер!

2

ТРЪГВАМ СИ!

преди 5 години

РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ И АЗ ВИ НАПУСКАМ, ЗА 800 ЛЕВА СИ РАБОТЕТЕ ВИЕ. ИМАМ ОБРАЗОВАНИЕ ИМАМ И ХЪС ЗА РАБОТА, СТИГА МИ ТОЛКОВА ДА ВИ ТЪРПЯ ТУК. СБОГОМ!

1

Анонимен

преди 5 години

Хората със средно доходи под 600 лв. на месец намаляват през годините. Но все още най-многобройни са тези, които изкарват между 250 лв. и 600 лв. средно на месец, като през 2017 г. те са близо 1,1 млн. душиобявили в данъчните си декларации доходи под 2400 лв. за година 658 хил.ба си къде два милиона бачкат за до 600 лв. - а биснеса се оплаква??!!