26

Анонимен

преди 5 години

Порочната практика да се използват "плодовете на живота" за лични цели трябва да спре. Подкрепям.

25

Алекс

преди 5 години

Как единствената държава бе?! Аз поне не съм чувал за европейска страна където пребиваващ родител да роди и детето да няма гражданство. Тоя изперка по зле и от Кание. Да се радва човек че не му е на главата.

24

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е пич той ще въведе модела и ще спаси света от хаос

23

Реалист

преди 5 години

Този само вдига прах и пепел. Вече повече от година тръби срещу тези нелегални емигранти, с да има-няма 2-3 хиляди да е върнал, пак е добре. Скоро казаха по радиото, че само в Хюстън са повече от два милиона нелегалните емигранти, и това само в един град!?!?А целият щат, а всички щати??? Затова и много от неговите симпатизанти, вече му обръщат гръб, логично.

22

Анонимен

преди 5 години

Много ви бърка в очите тази Америка! Ами премахнете я! Да остане Русия! Чисто и просто.

21

Gogo

преди 5 години

Администраторите направено нещо така че да се чете текста. Рекламия банер заема пет реда. Броузера ми е Сафари, iOS 12.

20

Факт!

преди 5 години

Точно така добре че дойде Тръмп и направи Америка която е без съмнение лидерът на нашият Свят още по-велика.Америка в момента блести с такава яркост че нито немските нито руските пияници могат да гледат без да бъдат заслепени.Много си бяха повярвали някои обаче един як тупаник ще ги кротне и постави където им е мястото в трета глуха!

19

SpaceX

преди 5 години

Та нали Америка за това е велика точно заради тези неща

18

Анонимен

преди 5 години

Добре, че Тръмп дойде, че нещата отиваха на много зле.

17

АнонимеН

преди 5 години

КОГАТО НЯКОЙ ОТ САЩ ВИ КАЖЕ КОЛКО ГОЛЯМ ПАТРИОТ Е ПРОСТО МУ СЕ ИЗПЛЮЙТЕ В ЛИЦЕТО!МУЛТИНАЦИОНАЛЕН СБИРОТОК ! НАСЕЛЕНИЕТО НА ИНДИЯ Е С ПРЕСТИЖ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИДЕНТИЧНОСТТА А ТОВА НА САЩ Е С ИДЕНТИЧНОСТ ДЖИБРЕ !

16

Анонимен

преди 5 години

Какъв европеец може да е двупръсточел мюсюлманин от Авганистан?

15

Анонимен

преди 5 години

ау.колко наши мутреси ходиха да раждат в Америка.язък..

14

Анонимен

преди 5 години

И в ЕСССР трябва да е така иначе домъкналите се навлеци от третия свят ще направят Европа кафява .

13

Гост

преди 5 години

Драги американци вие сте една нация от каторжници, убийци и ***.На колко от вас дедите са родени в Америка.

12

Факт!

преди 5 години

Еропейците си заслужават съдбата.Сега като дойдат до границата латиносите Тръмп ще покаже как се спира огромна маса от хора както и направиха израелците с дъжд от куршими.Европа си вкара мигранти които няма да си тръгнат никога!Но те австралииците още 2015-та им го казаха аз го казвах а *** ме триеха.Да им се.а в ус.ата!

11

Анонимен

преди 5 години

"..и през 2040 белите ше са малцинствоДесетки милиони са прескочили границата ..то най накрая ставаш гост в собствената си държава ..и за капак още хиляди са тръгнали към САЩ в момента"Кво ми пука, да се оправят. Заради тях се напълни Европа с хора от Африка и Близкия изток, Афганистан и Пакистан. Точно заради тях, Франция и Англия. Баба ви Меркел има най-малко вина. Франция си водише войни в Мали, Англия и Франция се месят в Близкия изток, САЩ също в близкия изток, арабски пролети и т.н.

10

АнонимеН

преди 5 години

ДЕМАГОГИЯТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ВСЯКА ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПА, АЗИЯ, АФРИКА И АВСТРАЛИЯ НО НЕ Е И ОТ КОНТИНЕНТИТЕ АМЕРИКА!!!САЩ Е ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА КЪДЕТО НАСЕЛЕНИЕТО БЕЗ ИНДИАНЦИТЕ СА СИ ЧИСТ СБИРОТОК НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ!ДЪРЖАВА СЪСТАВЕНА ОТ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ ПЛЮЕ ПО НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ!ГРОЗНА ДЕМАГОГИЯ!

9

Бау

преди 5 години

"независимо дали родителите им имат такова" *** ли е .. Ако имат какво ? Детето им няма да има ли ?

8

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е пич та дрънка.Лошата новина е, че щом и американците се предпазват от "орди"работата става лоша.Орди от Африка,орди от Централна Америка ... .Населението се увеличава в геометрична прогресия,храната произвеждана в Света ... дали изобщо?Апокалипсисът дали не е започнал вече,в първите си форми?

7

Анонимен

преди 5 години

Другото което ...в САЩ има 38 милиона мексиканци ,легални Още 5-6 милиона нелегални мексиканци ,това не включва всички латиноси от централна и Южна Америка ..и през 2040 белите ше са малцинство Десетки милиони са прескочили границата ..то най накрая ставаш гост в собствената си държава ..и за капак още хиляди са тръгнали към САЩ в момента