14

Анонимен

преди 5 години

Никаква купена "натурализация"(особено от араби и турци) не трябва да се допуска в законодателството.Така наречените "инвестиции" са врата в полето-пране на пари,тези се вливат направо в криминалния контингент. Никаква полза нито за икономиката нито за българите.Поданство само на хора с доказан български произход избягали от българия по време на османското нашествие.

13

Люк Скайоукър

преди 5 години

Империята отвръща на удара

12

Активист на БКП

преди 5 години

Отказал е да подпише вицепрезидента ,а не коалиционните далавераджии !!! Това е истината !!!

11

Анонимен

преди 5 години

Красавица ненагледна!

10

Анонимен

преди 5 години

Цецке, посочи поне едно нещо, което си свършила добре като правосъден министър! Всички изцепки и провали някак все при теб се случват: избягали затворници, арестанти с пранги, Търговски регистър, продажба на паспорти ... Не ставаш бе!

9

Анонимен

преди 5 години

А на колко ХИЛЯДИ сте дали?По 5000 е ?

8

ined

преди 5 години

На такива дето искат български паспорт, да им се прави пълен психопреглед щото или не са наред или са някакви терористи.

7

Анонимен

преди 5 години

Само българин може да измисли такава схема за пари...

6

Mopcku_

преди 5 години

Само като я гледам майката на нацията и веднага се сешам за кого е писана истанбулската конвенция и съпътстващите я закони за джендърството. Тва всичко обяснява.

5

Анонимен

преди 5 години

Когато станаха конфликтите в Украйна,Унгария светкавично си изтеглиха хората,веднага има предоставиха условия за живот в Унгария и защита,а още на място им издаваха унгарски документи,за да не ги закачат в Украйна,докато се изтеглят,Румъния и други държави - също си спасиха хората,само нашите кютеци не направиха НИЩО за българите в Украйна и най-страшния ад беше в града в който живеят най-много българи - Одеса.Украинците тормозеха малцинствата вУкрайна и им забраниха да говорят родните си езици

4

Професор

преди 5 години

Тази жена направи много за развитието на страната. Денонощно работи за просперитета и подема на държавата. В същото време се занимава и с атаките на комунистите. Всичко това я съсипа. Както виждате на нищо не прилича вече. И перуката изглежда неестествено. Трябва да я смени.

3

Mopcku_

преди 5 години

Мисля че на младини правосъдната министърка е била симпатичен мъж... сега вече е доста грубоват чичко и съвсем не става за майка на нацията

2

Анонимен

преди 5 години

А къде беше тоз крoкoдил да каже това до сега а не като им свалиха гaщитe

1

Анонимен

преди 5 години

Гладко избръсната както винаги майката на нацията.