143

Петърчо

преди 5 години

До Ай сиктир : Тия дни разсипниците на България от СДС , пак започнаха да пускат песента "Времето е наше" . Канят се пак да управляват-забравиха за страхотния шут на народа , с който той ги прати на сметището. Мислят си ,че като заблуждават с най различни измислени нови имена /ДСБ,ПАТРИОТИ,НФСБ,АТАКА И др./ , народа ги е забравил. Пак искат шут в ***.

142

ИВАНЧО

преди 5 години

ДА , КРАДЕЦО , НЯМА СМИСЪЛ ОТ ИЗБОРИ . ПО ДОБРЕ ДА СИ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА КРАДЕНЕТО ,ДАЛАВЕРИТЕ И ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ,ДОКАТО НА БОГЪТ ВИ НЕ МУ СЕ ВДИГНЕ ПАК КРЪВНОТО.

141

марко

преди 5 години

С две думи - краденье до дупка , апартаментьити , другарю с особена форма на главата

140

1

преди 5 години

До Анонимен-142,да икономиката на герберите-комунисти бизнесмени,се развива добре,пример е цената на петролните продукти,я питай,някой пенсионер с 209лева пенсия,дали икономиата се развива.

139

Като за суджука

преди 5 години

Идва Хелоуин - ГЕРБ ще празнуват официално празника на тиквата!

138

Констатиращ

преди 5 години

Пази божеот изгнил мост,от неканен гост иот човек *** на висок пост!

137

Край

преди 5 години

При сегашната избирателна система верно не ни трябва НИКАКВИ избори. Да избирам между листата с послушковци на ББ и тази на Корнелия или листата на Доан или листата с послушковци на Сидеров/Каракачанов. НЕ МЕРСИ.Или правим истински избори - мажоритарни в два тура или не се занимаваме с глупости и продължавате да харчите нашите пари както решите.На това обаче винаги му идва края и най-често е лош за такива като Цветанов.

136

Анонимен

преди 5 години

С ГЕРБ сме добре, стига с тия червени русофили !

135

Анонимен

преди 5 години

Никога вече БСП и ДПС на власт !!!Икономиката ни се развива бързо, каза го и доклада за ЕС изработен от Уни Кредит!

134

Анонимен

преди 5 години

Напротив, Цецо, напротив..............избори до дупка, докато си върнем БСП на власт!!

133

kiro

преди 5 години

Не познавам лично г-н Цветанов, но от публичните обществени прояви които виждам, се ужасявам... сигурно добър човек, но да управлява бъдещето на България... боже! В частния бизнес повече от портиер или общ работник (не искам да обиждам никого), той няма шанс. А този г-н чертае и решава бъдещето на България. Заедно с Онзи Каба Асфалт Паша.Затова изчезваме като нация уважаеми сънародници.Не знам дали процеса е необратим... ама май минахме критична точка.

132

Футуролог

преди 5 години

Този с членската карта във фалиралия ЦСКА не е ли в затвора?Или още си слуша хита на Веско:"Родната Държавна сигурност пази нашата армия"А кой махнаха СПИН трамвайчето на агитката на ЦСКА от сборният им пункт на Царевец до Централна баня където доброволно са сътрудничили на ДС срещу хомосексуалистите?Муамар Кадафи беше военен и червен комунист навътре в нещата за да го метнатЛев Инс и МЮСЮЛМАНИНА А.Петров трябваше да прикрият че босът на "наглите" Ивайло-Йожито е с брат от НДСВ на Бойко

131

Moocku_

преди 5 години

Господин Шебек,Не ви ли е срам публично да калкулирате бад 22 милиона откраднати пари само в Пещера?!?

130

Анонимен

преди 5 години

Какво да очакваме след като разговаряхме с изкуственият интелект в Абу Даби

129

Ясен

преди 5 години

Ама Вие нямате образование, господине!

128

Я, СЕ СКРИЙ ЦВЪК

преди 5 години

КОЙ ГО Е ПИТАЛ? МАЙ НЕ ГОТОВ В ДА ОТКРАДНЕ И ИЗБОРИТЕ, КАКТО ОТКРАДНА ЕДНИ ПАРИ ЗА ЕДНИ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА? ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ, ЕЙ ТУЙ НЕЩО ДА ДАВА МНЕНИЕ И ОЦЕНКИ. ХАЙДЕ, ПИПОНЕСТАТА ГЛАВА ДА ПОТИЧА ЗА ЗДРАВЕ, НАЛИ ЗАТОВА Е"УЧИЛ". ФИЗКУЛТУРНИЦИ, ПОЖАРНИКАРИ, ШОФЬОРИ НА ТАЯ ИЛИ ОНАЯ МУТРА, ВНУЧКИ НА АКТИВНИ, ОБИКНОВЕНИ КРАДЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ - ТОВА СА ГЕРБ. И ТАЗИ ОБЩЕСТВЕНА *** ИЗПЪЛЗЯ КАТО ВЪШКА НА ЧЕЛОТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА И "УПРАВЛЯВА ЛИ, УПРАВЛЯВА"

127

Игнатъ

преди 5 години

Па за какво са му на Бгна избори, нали цецката пак че ги нареди...хахах жалка работа

126

Винету

преди 5 години

А, няма проблем да направим предсрочни избори, които ГЕРБ отново ще спечели. А БСП за пореден път ще яде дръвцето.

125

Анонимен

преди 5 години

напротив. избори до дупка.докато не са си замели под килимчето мискинлиците

124

Ай сиктир

преди 5 години

Абе едни и същи са.Разделиха се на стражари и апаши.Борисов е партиен член на БКП,а Нинова мина през СДС.Къде виждате разликата.