21

Анонимен

преди 5 години

Монтен е прав проблема е че политик седне ли на трон прави челна стойка г.ъза му е на мястото на главата и започва да мисли че не дай Боже и да заговори с него.Абе като оня виц и днес иощ щом буря на вот на недоверие в парламента зафаща за.дника ми към мозъка сигнали праща с морзов код и казва гласува там където корема ще е пълен а аз говнян.И политика гласува за пари г.ъз щастлив и целия голям политик и той щастлив.

20

Анонимен

преди 5 години

МИ ТЯ МЕРКЕЛ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С БОРИСОВ. КАТО СИ ТРЪГНЕ ТЯ, ТРЪГНА СИ И ТОЙ.

19

Футуролог

преди 5 години

Великобритания вкара България в Евросъюза напук на Германия и Западна ЕвропаСАЩ точно притискаше Брюксел за да ни приемат в ЕСАнгела Меркел винаги е била българомразкаСправка,роднината на гербера М.Райков-Валентин Вацев,участник в преговорите за закриване на реакторите на АЕЦ"Козлодуй" с участието на Коловата тогава Ангела МеркелДнешните германци са повечето българомразциЕх колко хубаво щеше да сме им сапунче с което да си измият греховете на Адолф Хитлер и Първата Световна Война

18

Факт!

преди 5 години

Германия е бита карта твърдял съм го винаги и ще го твърдя винаги!

17

Анонимен

преди 5 години

Фрау Меркел ако иска може да си позволи цели композиции от последни и предпоследни влакове тя командва парада ние изпълняваме

16

Анонимен

преди 5 години

Те политици и богат все хващат, а ние трябва да се оправяме с 0рките с които напълниха Европа. За пари и майките и бащите си ще продадат. Егати алчните п0р0ве!

15

Бойко стайл

преди 5 години

Бабо Меркел, Как тъй си тръгваш? Кой ще ме гали по главата? Я ела по-добре у Банкя да ми почиваш магнолиите. Е от време на време ще ми и чистиш и баница ще се научиш да точишда да не ти плащам осигуровки като си пенсионер. И още един въпрос? Колко езика говориш? Не ми се търсят преводачи да плащам на толкоз хора. А и нека мислят, че аз Бойко си превеждам сам...

14

ПроСоТо

преди 5 години

добре де,къде е Тиквата да я предупреди,че падне ли тя,в Германия "ще настъпи хаос"?!..Нали нас плаши с тоя "сценарий",ако фане та са разкара най-после Мутрата от мястото,където не му е мястото?!

13

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нещо за аварията на кузя ше пишеме ли днеска, или само кво са казали от позитано? един приятел пита, че акр кузнецов вече има записани на сметката си неколко самолета и един плаващ док, редно е да се отчете с водосвет, минимум

12

ПроСоТо

преди 5 години

за активистите на задгробния "герп" обаче важи:-"Кръв повръща,власт не пуща"..

11

Анонимен

преди 5 години

Меркел се измъкна жива, да му мисли Путин !

10

Анонимен

преди 5 години

САЩ я притискаха да "приема бежанците -те я шантажират с нейното сътрудничество с ЩАЗИ."Не е с това, с лесбийските компромати е.

9

ПроСоТо

преди 5 години

"Кошмарът на избираемите и избраните партийни и правителствени лидери вероятно е да не бъдат насила изгонени от кралството им". Последният акт на хората с велики кариери затова е самоопределеното тръгване, отказ по собствено желание и излизане с повдигната глава в шпалира на мотивираните до кръв интриганти, които обаче искат точно това тяхната глава".."БАЦЕ", прочете ли внимателно това?

8

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че абсолютно всичко е според свирката на Вашингтон!

7

Анонимен

преди 5 години

Айде и Симеонов сега.

6

Анонимен

преди 5 години

Екпрес да хваща и да се маха по-бързичко!

5

ром=сиганин

преди 5 години

САЩ я притискаха да приема бежанците -те я шантажират с нейното сътрудничество с ЩАЗИ.

4

Анонимен

преди 5 години

как е възможно да натовариш собственият си народ и данъкоплатец с издръжката на анонимни хора от други континенти неподатливи на интеграция в Европа?

3

Анонимен

преди 5 години

Меркел работи за съсипването на този съюз може би несъзнателно изпълнявайки заповеди от Вашингтон.Но когато трябва да се строи Северен паток2, тогава пак играе по свирката на Вашингтон. Когато налага глоба на Google и отговаря с реципрочни мита на митата на САЩ също... Демагози сте големи вие, големи!

2

Анонимен

преди 5 години

Почнеш ли да играеш сечено на султана това те чака...