21

Наблюдател

преди 5 години

При постоянното квичене за пари дали да вярвам на квичащите или на тези, дето казват че давали по $2400 за квм?

20

Някой

преди 5 години

За 2500 евро в София трябва да е нещо уникално. Unique Estates имат такива имоти, но според мен те не са за работещата класа(колкото и да заплата) да взима човека. Така, че тези цени са абсурдни :) за да си позволиш нещо от рода на 100 квадрата, това са 250к евро което за да го изплащаш са мнооого пари..така, че малко лаладжийска работа :)..да не говорим, че ако може някой да вложи толкова пари по-скоро би си купил вила около море(Италия, Испания, Гърция), отколкото София.

19

Хахаха

преди 5 години

Ако наистина има хора които дават такива луди пари за апартамент в центъра на София -явно те имат някакви психически проблеми или комплекси. Просто не мога да си обясня кой нормален човек ще се натиска да живее в тая мръсотия шум.За 2000-2400 евро кв. метър в провинцията или в покрайнините на голям град, на чист въздух и спокойствие човек може да си построи чисто нова къща СУПЕР ЛУКС! Ама като казвам супер лукс, имам предвид дизайнерска къща, с най новите технологии и материали.

18

да да да

преди 5 години

Скоро ще се спука балона на цените в Шофия

17

Анонимен

преди 5 години

Наистина купувайте докато е евтино. Не се шегувам. Тука в Хамбург цените вече удрят 8000 евро на м2. Ако щеш...

16

Ментаки

преди 5 години

Купувайте докато е евтино! Бойко нарочно задържа цените на имотите, за да може младите да се уредят, само дето никой не му го оценява!

15

Бйеге Строителъ

преди 5 години

Строя върху общинска земя, взета за 200 лева на декар, и 30000 лева подарък на едни приятели в общините.Материалите са малко по-евтини, а работниците вече са си в Молдова и знаят, да не шавят, че ще им се чупят не какви работи.Дали за 200 лева или за 2000 евракс, все се на печалба, защото ползваме картон за кашони вместо тухли, бетон, дърво и арматура ;)

14

Анонимен

преди 5 години

До 10Мо да, ама кат стане по 1200 лева наема на двустайни и пак ще си зарибен... Освен ако не живееш при мама и тате на 25 ;)

13

ЪЪЪ

преди 5 години

Няма проблеми.Обществена тайна е много софиянци са целогодишно заети в наркотрафика през БГ,вкл."вътрешни линии" ,а напоследък и в трафика на бежанци.И 24000/квадрат да стане,пак ще се продава-има работа=има пари.

12

Путин

преди 5 години

До Путин помогниЕй ся, чакай ме на Варненската морска гара с букет цветя като за Освободител. Ида, Идааааааа....от Крим идаааааааа

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Прав сте, но нали сте на ясно че това са гепени пари итребе да се приперат в Прага ще трябва да отговаря на неудобни въпроси а и гепенето там не фърфи!

10

Анонимен

преди 5 години

Ще ги сънуват 2400 евро за квадрат, а онези с панелките в люлин и те ще сънуват 1000 евро на квадрат. Няма да си живея живота, ами ще се заробвам за вашите двустайни кочини при точно тази икономическа и девографска картина на тази територия.

9

Анонимен

преди 5 години

Преди 10 години продадох на дядо ми апартамента в София на бул. Г.Димитров. В тази луд.ница на пъпа на София за да живееш трябва да си умствено ограничен. Най малкото да не ти пука от мър.сотията пушилката прости.тутките и сводниците. Цялата *** на природата е там. Кой нормален ще даде 2.400 евро за кв.м. при положение че е нормален. Аз поне не познавам такъв.

8

Анонимен

преди 5 години

Да си ги заврат където щат тия луксозни имоти! Пука ми.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами като има балъци да плащат толкова пари в една кочинка.Прага е в пъти по-хубав, по-чист, всичко е по-добре и цените са същите като в София.

6

Iavor

преди 5 години

Наблюдавам сайта на посочения брокер.От началото на годината 99% от къщите(луксозни) които се продават са си там. О оглед на това че за първи пат цените на недвижимите и особено броя на сключените сделки трагнаха надолу ( -1/-6% ) последни напъни за маниполиране преди голямата паника...

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Прав сте и поумнелите купуват парцели на 2 туби бенцин от центъра и половин ден въртят за да паркират!

4

V

преди 5 години

Парите от кражбите трябва да се инвестират някъде ;) Аз предполагам възход на цените в полите на Витоша .Макар че аз никога не бих си купил там имот и да живея в сянката на планината на северен склон ;) Колкото повече се повишават кражбите толкова повече ще се повишава цената в скъпия сегмент и ще пада в евтиния .Нормално е особено когато няма реална икономика да се инвестира в скъпи имоти

3

Анонимен

преди 5 години

Затривайте селата.Ще се увеличат продажбите на апартаменти,далаверата на брокерите.

2

Анонимен

преди 5 години

В края на статията се казва баш истината - интелигентните хора се ориентират към къщи и парцели за изграждане на къщи. Народът поумнява и проумява, че не си е работа да си панелен таласъм, ори "луксозен" панелен таласъм. Е, има надежда ;)