151

Не на убийствата

преди 5 години

Защо уби детето?????

150

Анонимен

преди 5 години

Спряла да го нарича мило, а започнала да се обръща към него по име - това пишело в жалбата.

149

Ала-Бала

преди 5 години

Винаги е имало психопати, но с избягване и прогонване на нормалните българи от Родината и държавата мащеха, концентрацията им става все по голяма. "Матрял", калво да се прави? Чудно как им дават разрешения за огнестрелно оръжие или си плащат?

148

:(

преди 5 години

До Анонимен154 направила е аборт, не е искала да му ражда второ дете и да продължи да е обвързана с него.Явно го е знаела що за стока е.

147

Анонимен

преди 5 години

Психопатите стават все повече. За съжаление, страдат дори децата им от това.

146

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах как го е тормозила. Подал е жалба, защото го е напуснала

145

Анонимен

преди 5 години

КЛАСИКА!Младежа от шоплука си намерил жена-хубавелка от дълбоката провинция.Тя както обикновенно се оказала яка *** и след установяването си "у Софето"се разпасала яко.На младежОт му се накърнило егото което и без това било въздух под налягане и .......стана хубавата работааа.Та кое не ви е ясно, ТУК?!

144

RASTAFAR

преди 5 години

Психиатъра, който му е дал необходимия документ за разрешителното за оръжие трябва да иде в затвора!

143

:(

преди 5 години

Като гледам и в убийства, и в катастрофи предимно участват деца на демокрацията, за които няма нищо ценно и които знаят,че каквото и да направят, смъртна присъда няма.

142

дружба

преди 5 години

С какъв акъл ще се омъжи за човек от "Надежда" ....тя уви е била съвсем безнадеждна!

141

nina

преди 5 години

Убил е клетото детенце,защото е плакало за майка си!Затова го е застрелял изверга!!

140

K6

преди 5 години

профил на семейните убийците за последните за 20 години (бивши военни, полицаи или охранители, притежаващи оръжие, мачовци които постоянно се съмняват в половинката си за изневери. Дамите моля да внимавате ако имате за съпруг работещ в горната категория, всеки момент може да откачи ако някой ви прати случайно sms или Like в facebook)

139

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!

преди 5 години

"Викторио искал да се самоубие......"?!?!"Моного исках да гласувам ама нямах желание"................ХА-ХА-ХА

138

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАз пък не виждам какво общо има убийството с демокрацията!

137

Анонимен

преди 5 години

До ПенчоДвата трупа са ни дар от североазийската принадлежност на убиеца - фен на русия, фсб и съветската човеконинавистна система.

136

Анонимен

преди 5 години

Не виждам какво общо имат убийствата с партиите.Която и да е на власт,убийства все ще има,стига глупост.и.

135

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137Не е ли по-правилно, вместо на площадите, да променим ситуацията чрез урните?Щото на мен ми писна на оная работа да ме подтикват към промяна хора, гласуващи или за мутpи, или за комунисти, или за руски "патриоти", или за откровени национал-социалисти!!!Ясен ли бях?

134

Пенчо

преди 5 години

Този 26 г. *** ни е дар от евроатлнатическата демокрация. А на него лично същата му е подарила възможността да има законен пистолет.

133

anonimen

преди 5 години

И аз съм за смъртно наказание,но понеже сме в ЕС ,поне да бъде доживотен затвор,без право на помилване.Това е по-добро отколкото синьото въженце с което бесят убийците в арабския свят.Тогава и Северин и други като него няма да излязат на 40-50г от затворите,готови пак да убиват.Както може за Петко от Лясковец,така и за другите.

132

????

преди 5 години

За жалост, такива работи са ставали и ще стават! По цял сват се убиват хора. Вие какво си помислихте, че животът е купон, снимки, ихо, ахо Природата е жестока и това е нормално. В днешно време е толкова динамично всичко, че психиката на повечето хора не издържа. А тези, които предлагате смърт, не сте по-различни от убиеца - бихте убили (по Ваши си "морални" причини. Според мен е доста по-наказателно да лежиш в затвора до живот. Жалко за близките - дано поне те успеят да продължат живота си.