9

Анонимен

преди 5 години

...ще ситуарит програмата ...Български, суахели, канджи или мутробулгарестан е това? Що пишеш бе Петя(***) като не можешеш да си го преведеш.

8

Jas

преди 5 години

До Вербовчик: глупости пишеш. Ивана Зелничкова (Тръмп) е бивша национална скиорка, която през 72' на международни състезания бяга в Австрия, формално се омъжва на 2 г за австрийски колега, получава гражданство и след развода заминава за Канада, където през 76' на олимпиадата в Монреал среща Доналд Тръмп. Трябва да видиш снимките и като млада и ще разбереш защо Тръмп не е искал да му избяга. Сега е вече стара, но богата кошница

7

До 2

преди 5 години

Не ги подценявай , я ще ти допрат до задните части някой чадър,я ще ти разбъркват чая с нещо специално,я ще те почукат по главата с ледотрошач. Службите на малките държави изпълняваха мокрите поръчки на СССР.

6

Анонимен

преди 5 години

Нормална практика............няма нищо ново в тая "новина"!!!Така правят всички служби.........събират информация за интересните за тях хора!!

5

Тъп на 179 градуса

преди 5 години

Мммм, на тая снимка Ивана Зелничкова е тъй красива сякаш цял живот е расла до пробит ядрен реактор!

4

Вербовчик

преди 5 години

Според мен, Зелничкова и тя е била "в играта".Поставили са и "тежкото" условие - или снасяш за тоя западен паун, или няма да видиш напускане на оградата на нашия най-хуманен социалистически лагер!И ще се задоволиш със сина на някой наш, верен, проверен партиен другар да свиете семейно гнездо нейде около центъра на Готвалдов.

3

Анонимен

преди 5 години

Че заможен бизнесмен ако няма досие накъде? Нали точно това е работата на службите, да следят всеки чужденец който има възможност да се намеси в страната с интереси на влияние, особено финансови. Почти всички революции са дошли с пари от вън.

2

ШибиРиби

преди 5 години

Тия джуджета пак избиха рибата. Взели го на мушка...Яхнала мравката слона и ... удуши го Пешо

1

Анонимен

преди 5 години

Това всички държави го правят. Къде е новината?!