19

Хахаха...

преди 5 години

Само един пропаднал народ като булгарския плюе по всички други.остана ли са 3 милиона,и то предимно старци и деца който са бити от ромите,а останалите са робите на власта който работят по администрацийте за коричка хляб и две яйца...отидете при Елините и намерете село с ромски кмет,а в бг знам поне 20...тая злоба ви погубва и не можете да направите нищо...само можете да пеете (българи юнаци)....хахаха..къде са ви юнаците???

18

Су 34

преди 5 години

Албания и България трябва да са заедно срещу Гърция, както е било в миналото. Гърция е наш стар враг!

17

КУР за путин !!!!

преди 5 години

Най мразя продажни рубладжии да се правят на българи

16

Владислав

преди 5 години

Гърци, спрете с издевателствата над ившите български територии

15

КУР за путин !!!!

преди 5 години

Браво на албанците гърците са зли и лоши хора

14

Анонимен

преди 5 години

логична развръзка след подвеждащо заглавие

13

Проф.БожидарДимитров

преди 5 години

Всеки който си мисли че Александър Македонски е грък и че днешна северна Гърция е гръцка територия заслужава само това. Мястото на етиопските малякосемити е южно от Козани. Всичко останало е БългАрия.

12

Анонимен

преди 5 години

Много зле е тоя , така не се прави, първо се планира , да е по тъмно, да падне първия сняг, за да може да се измъкне през границата. Ако имате калашник НИКОГА НЕ ГО ПРАВЕТЕ ДОСТОЯНИЕ на други хора, а си го чистете редовно и чакайте да дойде деня.

11

УМЕН

преди 5 години

Ще цитирам по памет един коментар в друг сайт - на албански арат означава поле или полета. Сами може да се сетите какво означава Буларат - Български полета. Всъщност убитият е чист българин от генетична гледна точка - имам приятел който прилича на него все едно му е брат. Но след като е забравил произхода и рода си и досущ като северномакедонски предател и родоотстъпник работи за гръцката кауза и име, куршумът си му е заслужена награда.

10

Анонимен

преди 5 години

За жалост, единственото по-лошо от 4-500 години "присъствие" на балканите е освобождението на всички балкански народи, защото всеки тръгва да си търси държавата на 3 морета, Гърци, Сърби, Българи , Албанци, Румънци .... И вече почти 200 години страдаме от това.

9

Анонимен

преди 5 години

Подлият народ си мисли, че албанците са търпеливи като нас в началото на миналия век.

8

Анонимен

преди 5 години

Това не е истина! Този ще стреля с калашник по тях, те ще му цепят басма? Тия като за нашия Чакъра. Да му дадели шанс??!! Както нашите, австрийците и американците в такъв случай. Гранатомет и да заповяда следващия. Само, че за разлика от всички останали адв.Екимджиев ни лепна на гърба едни 60хил.евро. А българските разбирачи започна да умуват дали няма нещо гнило.

7

Анонимен

преди 5 години

В реда на нещата си е - не заради знамето са го гръмнали, а заради това, че е открил стрелба с автомат.Заглавието, както често се случва, е по неграмотному подвеждащо.

6

Ха-ха

преди 5 години

Сега гръцките полицаи ще застрелят някой албански престъпник(има ги в изобилие в Гърция) и положението ще се нулира.Може даже и двама,но повече не върви.

5

Alpha

преди 5 години

Поредният самозабравил се гръкоман. 96-та и турците гръмнаха един на границата с Кипър. Беше тръгнал да сваля славният байрак и стигна някъде до средата на пилона. Куршум в шията получи и се свлече.

4

Анонимен

преди 5 години

Нищо нередно невиждам. Един крайно десен популист са го светнали. Всички, които подкопават мира трябва да свършат така.

3

саде напреде

преди 5 години

Шовинизма е убежището за некадърниците!Между другото,гърците са виновни за Кипър!

2

Мда

преди 5 години

Византийците са коварна нация,а албанците-100% престъпна.Най-добре да се избият взаимно,ама няма да стане.Все пак гърците успяват да постигнат своето,поне в повечето случаи.Видяхме как успешно отказаха макетата от измислената им античност.С Албания също ще се справят,щото и предстои влизане в ЕС.Изобщо впечатляващо е как Гърция с минимален ресурс успява да постигне големи неща!

1

шматка

преди 5 години

Е какво да го правят албанците.Че той този грък си е жив партизанин.Забол знамето и започнал да стреля с....калашник.Всяка уважаваща себе си държава би постъпила така.Обвиняваме Турция за великоосмански идеи но гърчетата направо си действат