74

Dew

преди 5 години

Охранени и добре гледани хора изглеждат на снимките. Незнам от какво точно бягат.

73

Анонимен

преди 5 години

Вие май не четете с главата си?Ясно е казано, че само около 1/5 от хората стигат до границата на САЩ. От тия 15 000 ще се довлекат до целта 3000, там ще ги мотаят две-три седмици да подават документи, ще живеят на палатки в жегата докато им писне и накрая ще приемат 300 човека, на другите един лобит и обратно.

72

Анонимен

преди 5 години

Австрийския емигрант Тръмп да не се тревожи каква армия чака мигрантите от Хондурас щото той като го изритат като му лъсне скоро икономическия балон в САЩ в Европа го чакат европейските и руската армии и да познахте за нищо хубаво не го чакат чакаме да му обясним кой е висша раса и че сме ние европейците а не еврейските слуги като него.

71

Чочо падарина

преди 5 години

Крайно време е Ишиаса да скръцне със зъби и на Тръмп.

70

шоп

преди 5 години

Интересува ме докъде стигна керванът?

69

муспи

преди 5 години

Това не са маймуни облечени в дрехи и поели поход към Продоволствията. Маймуните имат души, а тези а си евреи но без пари. В тях няма нищо, освен огромното желание да захапват и дъвчат.

68

Е. Е.

преди 5 години

Ти откъде знаеш, че армията ще ги посрещне по-най демократичен начин?

67

маданейча

преди 5 години

а бе, ... в И3PAEЛ що границите са затворени за подобна инвазия, а при белия човек требе да са мъкнат на пълчища, всекви индивиди, къде въображението ти е в състояние да си представи ? ... ей така, изведнъж ми стана любопитен, тоа парадокс :- 0

66

ognyanz

преди 5 години

До "А сега де..": Тръгнали натам, а армията се кани да ги посрещне по най-демократичен начин. А сега де?

65

Атакист

преди 5 години

Време е да организираме керван от брюкселски зелки и да ги пращаме към баба и макарона

64

Анонимен

преди 5 години

Време е вече да организираме керван от бг русофили и да ги отправим към любимата им русия

63

до 47 мигранти

преди 5 години

Истина е това,Че в Русия има много узбеки,азери и от всички бивши републики в СССР но там не им дават помощи и заплати без да работят и за работно място за което няма желаеш руснак вземат друг.А и ако се опитват да нарушават закона там не им прощават.

62

А сега де..

преди 5 години

Пустата му Америка. Все е най-лошата, а тези хора тъгнали натам. Тези соц. държави от 200години имат независимост, все към гадните САЩ тръгват.

61

Анонимен

преди 5 години

До h 61Прав си в голяма степен, светът се командва от тайни масонски ложи и организации, но не всички са евреи.

60

Анонимен

преди 5 години

Така посрещат мигрантите истинските държави.

59

за САЩ

преди 5 години

В САЩ вече вторият официален език е испанският, южните щати са пълни с мексиканци, които не могат да се интегрират , не говорят английски и се занимават с наркотици и други престъпни дейности.САЩ си имат много големи вътрешни проблеми!!!

58

:)

преди 5 години

Русия е виновна за емигрантската вълна. Лично другаря Путин е наредил да се организират емигрантски вълни с цел разбиването на ЕС и САЩ. А добре организирани диверсантски групи изпълняват предварително начертания план. Щом господин Тръмп не успява да се справи с други средства и трябва да използва армия, значи нещата са зле.Врагът вече е вътре в държавата и използването на ядрено оръжие се обезмисля. А Армията е малък брой спрямо общият на населението... ще има кланете... погроми...

57

индианец

преди 5 години

До Анонименнакрая мексиканците и латиносите ще им видят сметката.а дано...

56

и защо

преди 5 години

До Анонименпосреща със селфи и германка по избор за опипване и изнасилване.------------------------Цяла седмица в Рим ври и кипи, четири май/муни изнасилиха и убиха 16 годишно момиче, само Днес бг нищо не казва. Сигурно няма място, щот трябва да напишат как Тита си боядисала косата и да покажат дупарата на Гери.

55

Анонимен

преди 5 години

Всички империи се разпадат отвътре..........прочетете за историята на Римската империя.Така ще се разпаднат и САЩ..........накрая мексиканците и латиносите ще им видят сметката.