43

Анонимен

преди 5 години

А главният екскурзиант на Републиката, изказал ли се е по въпроса ?

42

Пешо

преди 5 години

Притеснен съм, че приказката за 80-те процента ще излезе вярна.

41

Анонимен

преди 5 години

Бетер тypcка работа.

40

Анонимен

преди 5 години

Тоя народ не е нормален! Всичките сте мръднали !

39

Анонимен

преди 5 години

По живково време е имало ред и справедливост-Ако не си достатъчно голям да кажеш имаШЕ ред и справедливост, недей се обажда. Има хора, които помним как БЕШЕ.

38

Сата НАТО

преди 5 години

Младите охранителчета закърмени с Рамбо са така,първо стрелят,после мислят -С Рамбо съм закърмен аз.Този е на 26 и е закърмен с Брат и 9-та рота. Путин си го прибра в рая.А детето едва ли е негово, щом го е застрелял.

37

...

преди 5 години

Всеки реве че по Живково време било еди как си и нищо не можело да се прави. Че какво искаш да правиш? Да убиваш, крадеш, мамиш, тормозиш.... това ли да правиш? Работи си спокойно, вземай си парите и си живей живота. По живково време е имало ред и справедливост. Сега е по зле и от дивия запад. По ония времена ще скочиш полицай да биеш? Ще нарушаваш обществения ред? Само пробвай. А сега? По ония времена имаше сигурност а сега? Убийства, грабежи, изнасилвания и какво ли... мани я ти тая демокрация

36

...

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВАз съм роден 78-***, но съм си нормален. Не съм тръгнал да грабя и убивам. След нас... след нас, тия след 1990-та, които нищо не знаят за живота а само са чували за него. Точно след падането на Живков и комунизма, започнаха золумите. И не спират до днес. Къв е тоя преход не знам, ама то война да беше, щеше да свърши за 30 години. А това не се случва и няма да се случи, докато управляващите не се натикат в затворите, ама всички и не дойдат нови. Но новите..... ей ги на. така че....

35

НА 26

преди 5 години

А ОТ 30 ГОДИНИ Е ДЕМОКРАЦИЯ ЗНАЧИ ВСИЧКИ СА РОДЕНИ И ВЪЗПИТАНИ В ДЕМОКРАЦИЯТА БЕЗ СЕМЕЙНИ ЦЕНОСТИ.ЖЕРТВИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ГИ ПИШЕТЕ НАЛИ НИЕ ДРУГИТЕ БЯХМЕ ЖЕРТВА НА ПРЕХОДА.И 45 ГОДИНИ СТИГАХА ОЗВЕРЯВАНЕ ОПРОСТАЧВАНЕ ПРОМИВКА НА МОЗЪЦИ НА ВИ РЕЗУЛТАТА ...НЕ СЕ ЛИ СЪБУДИТЕ ЩЕ ВИ ЗАТРИЯТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО ТРАКИТЕ .ВЕЧЕ ЦЕНОСТНА СИСТЕМА НЯМА ИЗНЕВЕРИ РАЗВОДИ НЯМА СЕМЕЙСТВА!РЕЗУЛТАТЪТ Е ПОСТИГНАТ САМО ЗА 30Г.ФАШИЗЪМ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ.

34

Анонимен

преди 5 години

Това за невидалите п_тка ме развесели- що така бе клавирни специалисти.

33

...

преди 5 години

Не е мъртъв, жив е и е задържан. Детенцето е починало тази сутрин в Пирогов.На тоя трябва да му ударят инжекция и д се мъчи поне 10 минути преди да умре... Да убиеш детето си и майка му, това е зверство....А той е на 26. *** се народа, ей... кой знае още колко такива психопати минават покрай нас по улицата днес.... Нямам думи напрао.

32

Анонимен

преди 5 години

Половината от коментиращите са психопати и клавиатурни садисти невиждали п_ка от много години . За съжаление сте запъртъци

31

Лошо...

преди 5 години

Превръща ми се в страна от ориента..... Уж трябва да гледаме към Европата, а сме по-близки до близкия изток.... Май азиатското ни минало се обажда....

30

Бай Иван

преди 5 години

Нормално,израстнал в светлата демокрация ,класически неин запартък ,сигурно от американските качествени филми е взел идеята ,никога в културата на българина не е било заложено да убива детето си ,тези дивотии започнаха след 1989 ;) !!!

29

Анонимен

преди 5 години

Жалко за малкото човече!

28

Караибрахим

преди 5 години

Ами като от малки ги учат че Кочо Честеменски е герой защото не е минал към правата вяра и си е избил семейството.

27

Анонимен

преди 5 години

Млад охранител. Какво може да работи. Гледа как се краде около него и му се скапва душата.

26

Дам

преди 5 години

Аз ако бех останал в бугаристан и аз щях да се самогръмна.

25

Анускоп

преди 5 години

Това да простреляш детенцето си още не навършило годинка,....незнам на къде ни води майка България вече ,кажете какво да правиме братя и Сестри ????

24

Ристо Потеф

преди 5 години

Аз съм българче! Не мога, без ракия да живея. Искам да съм като Ботев, но да пиша не умея. Аз съм българче свободно, над закона аз живея. Всичко българско и родно ще продам, ако успея. Аз съм българче и расна, в дни на преход, в мътно време.