110

до 124

преди 5 години

Турците са в Турция.В България има само потурнаци.

109

Цецо Мен

преди 5 години

Не знам какво всички бистрите Ердоган и Турция. В България сме и този който е избран за министър-председател е Борисов. Ние на себе си не можем да помогнем даваме мнение за турците. Да им е честито новото летище и безаварийни полетни за самолетите и пътниците.

108

Анонимен

преди 5 години

Ердоган води имперска политика............вкарва незаконно аскера си на свещената сирийска земя, освен това има териториални претенции към България и Гърция!!!Докога ще го търпят великите сили???Дали не е време за независима кюрдска държава??

107

Анонимен

преди 5 години

До послеслов 122Турция е продължител на Османската империя, освен това лудия диктатор Ердоган - султан води имперска политика!!

106

Един турчин

преди 5 години

За съжаление ти си си най-големия си враг!

105

Анонимен

преди 5 години

За съжаление Турция ни е съсед,никога приятел но, най-голям враг.

104

послеслов

преди 5 години

не бъркайте Османската Империя с Турция

103

Анонимен

преди 5 години

за ужас на рублофилите Турция е най важния съсед и партньор на България като голям фактор в региона и дори в Азия и Европа

102

ЦЕКО

преди 5 години

на патриотите ли !?

101

Зоро

преди 5 години

А западните ни партньори КАКВО КАЗВАТ? Турция и Ердогон преследват политически затворници и други незачитани на човешките права в тази държава. Да му покаже на Ердоган , как бай Тошо се справяше с политическите затворници. Кога ще има Лустрация и присъди за виновните и техните наследници за убийствата в Белене, Ловеч, Скравена.

100

Анонимен

преди 5 години

До РККААз пък си спомням репортаж по телевизията,в който ромско семейство-християни разказваха за тормоза над тях от мюсулманска секта.И тяхната не е лесна.

99

РККА

преди 5 години

Тук има няколко роми дето се турчеят.....да се изкъпят тогаз да турят феса,,и коги влизат в джамия да си махат сребърните кръстчета от вратовете...

98

СатаНАТО

преди 5 години

Турция е най-важният ни партньор, разбира се след САЩ.

97

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ДОБРЕ ЧЕ Е ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН ДА ВИ ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА ....ИНАЧЕ ДО СЕГА , ДА СТЕ НАМЕТНАЛИ ВЕЧЕ АРАБСКИТЕ ЧАРШАФИ...!!!А , БКП/БСП-то ...ВЕЧЕ ДА СЕ Е ОБРЯЗАЛО...!

96

Осман

преди 5 години

Бойко да види как се прави. В Бг саниране на няколко блока - 1 млрд.евро. В Тр летище за 7 млрд.евро. В Бг 200 км.телена мрежа - 150 млн. Евро в Тр 900 км.стена с електроника и автоматични оръжия 600 млн.долара (450 млн. Евро). Ако Бг беше платила на Турция вместо телена мрежа щеше да има стена с успоредно асфалтиран път, наблюдателни кули на 300 метра, камери с инфрачервено виждане и автоматични оръжия за 150 млн.евро. Но много "усвояват" БГ "бизнесмените".

95

Анонимен

преди 5 години

До До 100Милионери те и милиардерите забогатяха от България с ограбването на социалистическата собственост и още крадат,само сградите построени през соца не могат да боядисат за 10 години.А на източна Германия беше смазана и унищожена икономиката от конкурентите,след падането на Берлинската стена,умишлено бе разорена.

94

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 5 години

ТУРЦИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА !!!!ВСИЧКИ ТУРЦИ СА КРЪВНО СВЪРЗАНИ С БЪЛГАРИЯ И СА НИ БРАТЯ!

93

Ludoto Lenche

преди 5 години

.interesno mi e ...Premiera ne chete li vestnitsi ...I nai-veche komentarite pod "novinite " ?!!??

92

Боко шафиорът наТато

преди 5 години

Браво! Умникът бойо откри летището, откри и турски поток, време е да открие и резне лентата на унищожената от него България. Честито баце, с такъв заспал народ и най - последния аутист, който със сигурност е по - умен от теб ще може да стои на чело на тази територия, която ти и хунтата ти унищожихте!

91

Анонимен

преди 5 години

Боко, виждаш ли където не се краде какво се прави и открива? А ти какво правиш, даваш летищата на концесия....