25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Нея това сега не я интересува.Но ако е умна, ще наеме солидни адвокати, за да съставят железен предбрачен договор.

24

Перушан

преди 5 години

Портфейлът му необятен ли е?

23

Анонимен

преди 5 години

Money, money, moneyMust be funnyIn the rich man's worldMoney, money, moneyAlways sunnyIn the rich man's world.________ABBA

22

Край

преди 5 години

И това от коя сладникава холивудска боза го видя "бизнесмена". Давам им 2години после ще има размазан грим и сополи по някоя жълта медия.

21

Анонимен

преди 5 години

Това момче Дейвид по принцип няма нищо общо с бизнес, нито има нещо общо с мацката! И двете неща са релевантни за баща му!

20

sgdsg

преди 5 години

Обърках се от заглавието - мислех че е Сашо майонезата

19

Един

преди 5 години

Поредната, която въпреки силното си желание, не успя да се влюби в кофражист.

18

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрахме, миската е реално любовница на свекъра или?!

17

Анонимен

преди 5 години

Това момиче да помисли много добре преди да подпише документа! Моме, мисли добре! Не всичко е пари! Ще ти почернят живота тези! Питай си любимия дали познава баба си, дали познава първите си братовчеди! Даже не говорим за еврейските, а за българските! Питай го колко майки има твоят любим и защо са се сменили! Всичко добре проучи! С този човек ще минат младините ти и дали ще можеш да продължиш напред след като те изхвърли след някоя друга година!

16

Гашо

преди 5 години

Ей туй е бизнесмен. Дава големи заплати по 800 лв. и му остават за миска. Браво.

15

Анонимен

преди 5 години

Тия миски много поетични бре! А пък бизнесмените много англоговорящи го раздават!Щеше да е забавно, ако не беше трагично.

14

Анонимен

преди 5 години

До кога? До кога? До лога фалирари банкери, източили пари от хазната с банките си ще им се разрешава да създават кредитни институции?! До кога вмсесто да плащат, ще ни се набиват с откраднатите пари в очите ни?! Днес бг, преди да създавате героичен образ на някого, поне малко проверете инфото, Клюкарник! Тоя бил бизнесмен.

13

шматка

преди 5 години

Миската гледа да се продаде скъпо докато все още има какво да продаваНякой ще ми обясни ли каква е разликата между п.роститутка и тая.И двете се продават за пари.

12

Анонимен

преди 5 години

Ще стане снаха на тъша еврейка, както и на тъст с фалирала банка, фалирал Плама, Фалирал Радомирския стоманолеарен, да не продължавам...

11

Киро Кардана

преди 5 години

И нека всички дружно да преместим!!!

10

ined

преди 5 години

Бившия на Елен не беше ли Майонезата?

9

???

преди 5 години

кой беше тоя бизнесмен, оня с майонезата ли?ако е той, тоя е луд. да му мисли миската какво я чака

8

Вълнаро

преди 5 години

Хармонията с банковата му сметка изглежда още по-необятна, ама карай... Даже не е красива, каква мис какви пет лева.. Сбъркана работа..

7

Ха ха

преди 5 години

Някой да и каже на тая , че мъжете така говорят за да не им отказват жените когато си искат и да бъдат малко по-енергични и по дащни като правят ...кекс . Като си получат това което искат, мъжете започват да се оглеждат за нещо чуждо. Бракът се случва ЕДИНСТВЕНО ако жената е хитра или бебето вече е станало , а мъжа се почувства отговорен . Или пък ако му е омръзнал безразборния се....кс и търси кой вечер да му прави .... мусака и да му носи бирата докато гледа мач.

6

Tiger

преди 5 години

След по-малко от година Вселената ще и покаже реалноста - а тя е, че въпросният човек се интересува единствено от нейното тяло. Вместо да си намери някое скромно момче, което да я обича и уважава, тя ще бъде поредния употребен ***. Незнам за вас, но мен ме е жал за такива жени, защото те са жертви.