21

Джедай Мастър

преди 5 години

Нищо чудно, че на хората почват да искат извън европейския съюз. Българинът специално е проевропейски настроен, защото това му е единствената надежда, че външен натиск би ограничил свинщината и крадливостта на местните деребеи, обаче бюрокрацията явно е същата дори и на Луната.

20

ikar

преди 5 години

До ХахавецНаправо трябва да създадем министерство по нищо неправене и празнодумство. Кандидати за министри - бол!

19

Ха-ха

преди 5 години

До ЧасовникарБих се пробвал за шеф на екипа по ракиеното време :)

18

Discovery

преди 5 години

Тва всяка държава да си решава лятно или зимно е много малллоумно щото, ще стане егати мазалото с часовите зони... целия ЕС да гласува и да се избере лятно или зимно и всички да го спазват... и те така...

17

Анонимен

преди 5 години

Ами назначете Кy-кyнева, тя така или иначе има богат опит с безсмислени постове, където да не върши нищо и само да вика "Yes!".

16

До часовникар

преди 5 години

И шеф да е бюрекоф с един зам. шеф от всяка коалиция, парития, движение и сдружение.

15

Анонимен

преди 5 години

Типично за ЕС, нали си имаме комисар който отговаря за кривината на крастaвиците

14

Оруел

преди 5 години

Поредната глупост на еврочиновниците, да бъдем в една часова зона с Испания,

13

Хи-хи

преди 5 години

До ХахавецПоправка: Министерство на евровремето.

12

Часовникар

преди 5 години

Трябва да се създаде Държавна Агенция по Времето с две подагенции за електронните и за механичните часовници и с една работна група от изявени специалисти по пясъчните часовници.Също така трябва да се създадат комисии по места които да правят дългосрочни проучвания за ракиеното време и за кукувото лято.Тия управници рода имат и по селата , требе а са създаде работа на наште ора и там.

11

Анонимен

преди 5 години

Някои хора от проблема създават нов проблем и не си дават сметка, срещу природните закони не бива и не трябва да се върви. Природата е съвършенна, защото всичко се базира на простички правила, които са продиктувани от разум. "Някои хора" дали са чували , чели и почувствали Биологичният часовник, на който е подвластно всичко в природата?

10

Анонимен

преди 5 години

О, не чиновник, цяла нова Агенция с 2-3 Комисийки и териториални структури трябва да спретнем за едното решение да не сменяме времето!Аман от дембели у нас! Половината администрация е за изхвърляне, като излишна,че даже и вредна, в нея работят хора, които не само си клатят краката, пушат и пият кафета в работно време, ами и бъкел не разбират от работата, която трябва да свършат по веднъж в месеца и само бели правят.

9

Анонимен

преди 5 години

За кво ни е някаква *** да ни координира времето?Кой ще плаща масфара?

8

:):)

преди 5 години

сега схванахте ли, бла бла е вдичко, да се занимава обществото с глуписти и да има противопоставяне. След три години я ксмилата я камиларя....

7

Анонимен

преди 5 години

дрън - дрън

6

Хахавец

преди 5 години

В България да се създаде Министерство на времето с министър Лиляна Павлова.

5

tumnia1

преди 5 години

За всичко е виновен Боко Тиквата и неговите шефове.

4

85578744

преди 5 години

Летното часово време е пагубно за човешкия организъм,особено за сивото вещество в черепната кутия в тия географски ширини и дължини.

3

Анонимен

преди 5 години

И комисии - към ЕП,ЕК, националните парламенти....Що работни високоплатени места ще се разкрият... И няма да се морят! Чисто по европейски!

2

Анонимен

преди 5 години

МИ НИЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ ЕДНО МИНИСТЕРСТВО НА НИЩОПРАВЕНЕТО НА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА.