24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАзербайджан май беше колония на Москва или греша?

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5А в НР България имаше цирк, направен по уникална технология. Изгоря и не намериха средства да построят нов. Сега в двумилионна София понякога вдигат палатки.Всъщност, сега циркът го преместиха в Министерския съвет и в Парламента! Там се подвизават илюзионисти и клоуни. Животните не хапят, но са много опасни. А смехът на публиката прилича на плач! Публиката иска да изгони едно омразно хайванче, но то с е запънало така, че трябват много сопи и наред!

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Ти си видял клипчето, но понеже си тъъъп, много тъъъъп, ужасно тъъъъъъъп, не си разбрал, че трагедията на семейство Берберови е станала в Баку, Азербайджан! Не го джиросвай на руснаците! Гадно е!

21

Анонимен

преди 5 години

Хищниците много обичат малки деца. Инстинктивно ги усещат като лесна плячка, ориентират се по гласа. Чувал съм за хора, които са водили деца на сафари - лъвовете са свикнали с туристите и въобще не нападат колите, но детски глас отвътре страшно ги възбужда. Когато е на арената животното е много объркано от толкова много хора и шумове, чувства се безпомощно и не знае какво да прави. Ако в този момент нещо му задейства ловния инстинкт, без замисляне скача.

20

msc

преди 5 години

До Анонимен"Лъвицата да бъде приспана''.....Е много умно изказване.Какво е виновна лъвицата бе джанъм?Като отиваш на такива мероприятия трябва да носиш отговорност.Природата на лъвицата е такава и тя е в пъти по справедлива от тази на човека като цяло.

19

мирча кришан

преди 5 години

Краставицата съдържа 90 процента вода

18

Ристу

преди 5 години

На животно никога не може да се има доверие. На непознат човек - още по-малко.

17

Анонимен

преди 5 години

На мен ми се струва, че момичето се е лепнало за телената ограда, доколкото успях да видя на това видео, т.е. лъвицата го е поодрала през оградата.

16

Анонимен

преди 5 години

Ами няма пари за храна на лъвицата и тя е принудена сама да си осигурява прехраната.

15

трафалгар

преди 5 години

във франция или англия това няма как да се случи!!! само при тъпите руснаци е възможно където всичко е хаос !

14

Анонимен

преди 5 години

крайно време е цирковете с животни да бъдат забранени.това не е само мъчение на животните, а и опасност за зрителите.примитивно развлечение, нямащо място в 21 век.

13

Анонимен

преди 5 години

Милото момиченце! Добре, че е оцеляло и не не се случило нещо по- лошо! Дано да оздравее по-скоро от раните си. Лъвицата да бъде приспана, а директорът на цирка да бъде под отговорност.

12

vlady

преди 5 години

И в други държави освен Русия има домашни любимци по-големи котки - каракал, гепард, рис и пума. Като цяло и двете се опитомяват и дресират сравнително лесно особено първите три, които са и по-малки.

11

Анонимен

преди 5 години

Скотов-ете мъчат диви животни и после де чудят защо стават нещастия!

10

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са тотални кре тени.Постоянно се опитват да вървят срещу природата. Едно време имаше един цирк Дуров, дето с това бил различен, че опитомяват животните с добро. А при капиталкстите, видите ли, ги биели с камшици. После през 80-те едни болни мозъци отглеждаха лъв и пантера в домашни условия. Изядоха им 17-годишно момче."Трагедия семьи Берберовых"

9

Анонимен

преди 5 години

В тази кочинка нищо не е случайно !

8

атакист-русофил

преди 5 години

Национални особености на евразийския православен цирк : най-развития цирк в света!

7

Анонимен

преди 5 години

На видеото се вижда, че момичето прави нещо с ръце явно това е подразнила животното. Същото го правят пешлементата като видя куче и тръгват да го галят...

6

Таню

преди 5 години

Как всегда, только не медведь...

5

Анонимен

преди 5 години

В пропаднала русия цирка е пълен :))