19

мнение

преди 5 години

требваше първо да приберат на топло онези които ходотайстваха за назначенията в агенцията македонистите пак се измъкнаха сухи първо изгърмяха бушоните

18

Ха ха

преди 5 години

Това не беше ли на Каракачанов бизнеса ? За един македонски прЕател питам .

17

Отмаллата

преди 5 години

Щото се пише компютри ,А не компютъри .

16

Анонимен

преди 5 години

Иззели конфигурации от пръсти.

15

Анонимен

преди 5 години

И пак скандал! И пак "патриот"! И пак под шапката на Симеонов! И пак към "правосъдието" на Цачева! Естествено, пак са "безкомпромисни" и се "борят"!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Туй е Държавна агенция за българите в чужбина,на коят името звучи как от държавно ниво на организирана помощ от българската държава-общество за българските диаспори-българи в чужбина къдет ги има да се чустват българи по култура,език,бит с коит са обвързани от отдавнашни времена,ако някои решат да посетят таз държава и да останат в България да живеят как деди им преди винаги да са добре дошли и приети как наши,а таз ДАБЧ ги цеди с толкоз пари кат за чужденци българи да стават,а не са,но ги щади.

13

Анонимен

преди 5 години

Господари на България , срам !

12

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, двете основни линии, по които се работи усилено са:Пряка финансова кражба от Държавата, данъци, вкл. акцизи и национална сигурност. Тези са по втората линия. Боко, получи уверение, че не всичката агентура, която вършее по нашите земи има официална подкрепа. Вероятно, през тази агенция, са получавали документи и т.н. терористи, чиято основна финансова дейност обаче е, наркотици, оръжие и каналджийство. Пряко, няма да ни го кажат, но подсказки ще има.

11

???

преди 5 години

Каква е тая тумбеста стрина на снимка 1.

10

лол

преди 5 години

половин милион българи работят за държавата. ето пример, за агенция, която чувам за пръв път. И ШЕФА И ХОДИ НА РАБОТА ПО АНЦУГ! ми какво искате да ни е положението :) в нашата мила родина, хем всички ходят по анцуг, хем не взимаме медали от олимпиадата. хем работят половината за държавата, хем за нищо не става тая държава.

9

Анонимен

преди 5 години

до8 Напротив тези ,,проекти,, не стават .Трябва да се даде шанс на нови хора ;) Така се прави и на запад е Меркел си отива ,а боко кога ? Като не се справят даваш шанс на други

8

Реалист

преди 5 години

Май всичко опира до конкретния човек.Патриотите много се перчеха, че имат подходящи, свестни, кадърни и честни кадри, но ето, че не е така. И затова мислете, когато разни нови проекти ви се предлагат. На Слави Трифонов, на Румен Радев и др., защото дори и ре самите да са читави, не могат сами да управляват. Много зависи какви ще са другите хора около тях.

7

V

преди 5 години

У България няма корупция и евромилиардите ще се раздават на който трябва ;) Важното е да се четат приказки за 80 000 евро ,а нищо че столицата ни на нищо не мяза ;)

6

Анонимен

преди 5 години

не бе не сЪ компютЪри, компоти са

5

Анонимен

преди 5 години

Да,много арести напоследък. Имитират дейност Сигурно има причина Шенген, еврозоната или нещо друго?Кой знае?

4

baaasi

преди 5 години

Какво се случва?!? Много арести в последно време!! Дали пък не е лъч надежда?!?

3

Уууу!

преди 5 години

Колко агенции и агенцийки има още?На колко такива тунеядци плащаме заплати с данъците си?За какво са ни?Само знаят да крадат!Трябва бесилка на всеки площад!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Компютрите май са криптирани а не кодирани.

1

Анонимен

преди 5 години

Тези, които вече да дали рушвет направо горят ахахха