60

Анонимен

преди 5 години

Нема да се пуашите баба ви Изперкел пак ще се уреди ще стане принцеса на Саудитска Арабия като свалят принца заради сиира с Кашоги.Може и главен мюезин да стане.А ако и една *** конвенция им направи вече ще внимават като се дупят да не получат от някой по- загорял вярващ някоя 70 сантиметрова благословия отзад.

59

Анонимен

преди 5 години

Яловата бабичка, която се селфи с мигрантите с големи паламарки дето го слагат на Германия сега, се усети да се разкара. Дотогава обаче може още бели да направи. Най добре да се забради и да се отправи към Афганистан, Пакистан или Турция. Там я обичат и ще направят всичко възможно да забременее.

58

Анонимен

преди 5 години

Путин бил несменяем диктатор, а Меркел - най-великия демократкопирайте това в google и четете, как зомбираните руснаци се отнасят към Путин като към Бог:Россияне просят скорее причислить Путина к лика святьiх???

57

АнонимеН

преди 5 години

АКО СМЕ ЖИВИ ДОТОГАВА !!!3 ГОДИНИ НЕ СА МАЛКО!)

56

Анонимен

преди 5 години

Християн демоктатичен съюз(ХДС) е фашистка дясна партия,АзГ(алтернатива за Германия) е още по-дясна и от ХДС,това са крайни десни екстремисти!Те са още по-опасни!

55

АТАКИСТ

преди 5 години

Бабката иска да е на власт докато Путин и Ердоган са на властк, шото си мисли че е силна като тях и може да им противодейства хахахахахха

54

Анонимен

преди 5 години

Както е казал Нерон: "След мен и потоп!"

53

lili

преди 5 години

A BOIKO KOGA

52

Анонимен

преди 5 години

Май усети как питоня шава на пода? Да. Ще е цяло чудо ако не я изритат по-рано и съдена за щетите които нанесе на Европа!

51

SpaceX

преди 5 години

А Путин кога

50

Анонимен

преди 5 години

Немски канцлер -- ислямизаторна джерманистан ? Искала дауправлява още няколко годинки .

49

Анонимен

преди 5 години

Правете си сметката,щом Меркел не ви харесва и ХДС,който са десни фашисти,АзГ са още по-крайно десни екстремисти и ще го ядете голям,ако те дойдат на власт.В момента има голяма необходимост от социална политика и мир,спокойствие,а не от десен екстремизъм.

48

Анонимен

преди 5 години

Путин бил несменяем диктатор, а Меркел - най-великия демократИма предложение да канонизират Пyтя прижеве, е това какво е?? От някаква си партия, ако не ви е промил мозъците какво...?

47

Колев

преди 5 години

До *** дъртЗа да го видят би кьоравите!

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКазвам,че всичко беше заснето и показано за документален филм,от записването и събирането на хора,до прекарването им до Европа,с това искаха да покажат,че има и истински нуждаещи се хора,избягали от войната,но имаше и много организирани и умишлено вкарани хора в Европа.

45

Анонимен

преди 5 години

Това с бежанците,беше направено умишлено срещу Европа,имаше организирани канали,в Азия,едни хора стояха на маси на улицата с тетрадки,които приканваха и събираха хора за бежанска вълнаТази глупост може само болен мозък да я роди! Путин изравни Сирия със земята, хора събирали бежанци??? Сигурно детенцето което се удави в морето и то е "набирано"!Де ва намират такива добри демагози, я кажи?

44

Колев

преди 5 години

МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНИ КОМЕНТАРИ, АМА ТУКА Е ТАКА, ЗАЩОТО ПИШЕ САМО ЕДИН ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА! :) ТАКА Е БИЛО ВИНАГИ!

43

Колев

преди 5 години

ТЕ, ГОЛЕМИТЕ ТАКА ПРАВЯТ, ПОСТЪПВАТ ЧЕСТНО, СМЕЛО И ТОЧНО, КОГАТО МУ Е ВРЕМЕТО! А МЕРКЕЛ Е МНОГО, МНОГО ГОЛЯМ СВЕТОВЕН ЛИДЕР, ЕДИН ОТ ТРИМАТА НАЙ-ГОЛЕМИ! 18 ГОДИНИ СА НАИСТИНА МНОГО ВРЕМЕ ДАДЕНО НА РОДИНАТА И СВЕТА...И ТЯ ДУША НОСИ И СИЛИТЕ В ЕДИН МОМЕНТ НЕ ДОСТИГАТ! НЕКА ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, А ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ Я ОБИЧА, И Е ПРИЗНАТЕЛЕН ЗА ВСИЧКО НАПРАВЕНО! ВЕЛИКА ЖЕНА!

42

чак тогава?

преди 5 години

До 2021 г. ще вкара цяла африка и половин Азия тука, бе!?

41

Анонимен

преди 5 години

Сравнявам Германия със ситуацията в България,ДПС искат вкарване на чужденци,а патриотите и ГЕРБ не искат това,партията на Меркел е откъм герберите,сещайте се!Това с бежанците,беше направено умишлено срещу Европа,имаше организирани канали,в Азия,едни хора стояха на маси на улицата с тетрадки,които приканваха и събираха хора за бежанска вълна,а много от хората не бяха от воюващи страни.Това го бяха заснели на филм и го излъчиха по немската ТВ