33

Анонимен

преди 5 години

До Пламен Василев 26В Белене унищожаваха БЪЛГАРИ а не роми! Ама сега нещата са се обърнали и всеки си плаща според причинно следствения модел. От Природата никой не се е измъкнал ако ще да е бил най близкия *** на Тато и неговото гнило семе!

32

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на булгария: цветно, леко тъмно до кафяво ***, със сини оттенъци. Състояние:Плачевно, агресивно, с изблици на гняв и омраза към друг по цивилизован етнос.Образованост: Неграмотни и полуграмотни клонящи към пещерни наченки на образованост. Бит и култура:Кражби, паразитизъм, помощи, силна денонощна и предимно нощна музика, сватби по три дена и три нощи. Демография: некотролируемо руене. Да ни е честито светлото ни бъдеще!

31

Пламен Василев

преди 5 години

Аз съм убеден, Че ако нясой от нас Българите нападнем полицай , В полицията ще ни прибият като куче. А защо Ромите не ги бият- Аз мисля защото са от Електората на ГЕРБ. И затова имат тази смелост и да бият полицай, и да ни убиват, и да ни изнасилват жените и деца та ни, . Просто имат голяма подкрепа на ГЕРБ.

30

мак

преди 5 години

Трима задържани, смЕх. А тоя откъде го намери адвокатът? Ако се докаже, че "състезателите" са виновни за смъртта на двойката, то трябва да ги съдят, но едва ли ще ги хванат, другарите им ще ги прикрият. Крайно време е да им конфискуват каруците, няма да създават опасности по пътищата, пък и ще им е по-трудно да превозват краденото.

29

бай ганю

преди 5 години

безсилието на БГ нереформирани институцииполицаите от притеснение че ще превишат правата си не смеят да извадят пистолет и да стрелят на месо при самозащита

28

един някой си

преди 5 години

аве бойко аз ако излезна с брадва срещу полицай....кво ще стане....големи *** сте ...ако искаш мога и в очите да ти го кажа...не ми пука от вас... палячовци и мафиоти!

27

До Родна реч

преди 5 години

За какво и е на Боряна да знае правописа...Важното е да изпълнява нареждания, и да трие всичко, което е срещу евроатлантизма, толерантността и подлезурството...Обършат ли ти шамар, си подай и другата буза, и се извини, че си станал причина, щото посегателя да го заболи ръката...На лошото-с добро, а лошите са изплашени и нещастни, че им нарушават правата...И всичко това, с платени адвокатски номера, и благословията на организации, служещи на наглостта и цинизма.Но всичко има край-Нали?

26

Пламен Василев

преди 5 години

Ех да е Тодор Живков, на власт че с адвокат ли ще се явиш, И адвоката ще ше влезне в Белене.

25

Анонимен

преди 5 години

Да познаем ли от кой е платен адвоката му???В цялата държава са налазили всякакви гадове платени от дедо шорши и неговия син.Къде блеят нашите политици и не вземат пример от Унгария и Полша?

24

Анонимен

преди 5 години

Идват времена,когато мнозина,хиляди от нас ще се вдигнат в защита наполицаите от нападенията на ***.След, което мнозина от нас ще бъдат привикани в полицията.Въобще не се съмнявайте с тия отгоре....

23

месара

преди 5 години

бсп и бхк се задействаха да защитават своите!

22

Лъч (откъм) Надежда

преди 5 години

Много позитивна новина или заглавието поне.За първи път адвокат се предава сам заедно с издирвания!

21

шоп

преди 5 години

До чарлисигурно Сорбонтата в Париж;)

20

чарли

преди 5 години

Много умен потомък на "цар киро"отишъл с адвокат.Какво ли е завършил ?

19

Родна реч

преди 5 години

Каруцата без светлини не може да е версия за катастрофа. По-скоро е причина.

18

Родна реч

преди 5 години

В "Припомняме, че тримата бяха задържани след като беше подаден сигнал..." има запетая преди "след като".

17

Родна реч

преди 5 години

Не "придружен С адвоката си", а "придружен ОТ адвоката си".

16

Анонимен

преди 5 години

Трима роми и пребиват петима въоръжени полицаи? Какви са тези глупости?

15

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо има само трима задържани за побой на 5 Броя Полицаи и други 50 от Жандармерията непострадали ?Тези роми много силни бе - Херкулеси били Хасаните - Трима Роми са разпръснали 55 Полицая - та назначете ги на работа в МВР - да се оптимизира престъпността в България .

14

Анонимен

преди 5 години

Двамата загинали на пътя...... кой ще обезщети семействата им?