17

Анонимен

преди 5 години

По реалистично е Суазиленд да има развита икономика отколкото нацисткия гном Македония дето на никой ме му пука изобщо за него.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Ако бяхме ИЗВЪН еуропката и търгувахме с Русия ЩЕШЕ ДА Е ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ, г-л-у-п-а-к-о!!!! Я погледни на Турция........тя търгува и с ес-чето и с Русия и се развива стремглаво! И когато Путин и резна търговията (заради самолета) Ердоганчо ДАЖЕ СЕ ИЗВИНИ, САМО И САМО ДА СЕ СДОБРИ С РУСИЯ!!!

15

Анонимен

преди 5 години

До по-далече от Русия 15Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо........................ако ще се "развиват" като нас.................хо-хо-хо-хо.....още малко и ще разрушим и последното, построено при соца...........ПРАВ ВИ ПЪТ братя македонци!!! Няма САМО НИЕ ДА СМЕ най-големите д-и-в-а-н-е-т-а на Балканския полуостров!!!

14

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

13

Анонимен

преди 5 години

В "пустинята на ЕС" догодина ще има БВП 116.000.000,000лв,или 59,310,700,000 ЕВРО,колко щеше да е ако бяхме извън ЕС бе М??Най-много 50,000,000,000 евро колкото на "достойната "и любима на русосърбоманите Сърбия АРЕ У ЛЕВУ!!!

12

Бай иван

преди 5 години

Много вине къса паметта момчета, много.

11

практика мислител

преди 5 години

Македония дали ще бъде съгласна да загуби (да се откаже) от всички свои отрасли които има и да плаща на чужди отрасли на чужди икономики

10

Анонимен

преди 5 години

Ами още преди да са влезли в ЕС,могат да си видят "развитата" икономика,като отидат в България и се поразходят из "развитата" пустиня на ЕС- изоставени и буренясали села,изтърбушени останки от минала икономика и "изчезнали" 30% от населението!!!А и да не забравя най-важното - натикана ЗАВИНАГИ в последното място на всякакви класации - таман ще се удаде възможнот да се борят България и С.Македония,за НЕГО,МЯСТОТО!!!ХА-ХА!!!

9

До 7 Веселин

преди 5 години

Нима сега минималната заплата е 350, 400 долара ! Стига бе ! Ама верно ли ?

8

Ке биде

преди 5 години

Македония ке биде част от Велика Албания

7

Стига

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с тая *** нация, мислеща се за наследник на Александър Македонски.

6

Веселин

преди 5 години

може да е малко,но я кажете кога минималната заплата в БГ е бела 350/400 долара?????много сте недоволни ,но аз помня едни заплати от по 5/10 долара......така че на черното как да кажа бяло,да не съм комунист.....

5

Анонимен

преди 5 години

Нас какво ни интересува БЮРМ не разбирам?Всяка седмица пропаганда за БЮРМ а ЕС след 20 години може-би.

4

Анонимен

преди 5 години

Нима и нас не ни облъчваха по същия начин ?

3

ПроСоТо

преди 5 години

До славянинне си славянин!...Що са натискаш?!

2

ПроСоТо

преди 5 години

казах:-Да идват!..Като ги оскубят до голо и "обезкостят" земеделието им,с което до сега някакси вирееха,ще станем вече ВТОРИ отзад напред....макетата дали харесват турски зеленчуци?

1

Бате Гойко

преди 5 години

"Единственият шанс.. ... за икономическо развитие е само в ЕС и като член на евроатлантическия съюз."Това сме го слушали вече.