27

Анонимен

преди 5 години

И най-вече каките в банките не могат ли да се усетят, че когато баба/дядо теглят такива пари, сигурно има нещо такова, та най-малкото да ги поразпитат за какво става въпрос, ако трябва да говорят дори с началник - постоянно се предупреждава за такива измами...

26

Партиен член

преди 5 години

А тия в банките как така дават голями суми без предварителна заявка?

25

Корнелия

преди 5 години

До АнонименОставкааааааааааааааааааааааааааа

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Наскоро осъдиха поляк в Германия. Наглеца дори предложи споразумение включаващо връщането на ферарито добито с такива пари. Доста парички бе обрал завалията. Има си ги навсякаде. Нищо ново не сме измислили.

23

дедо

преди 5 години

не знам, аз отказвам да повярвам...след толкова много неща изписани и изговорени по темата и пак и пак и пак и все невероятни сценарий, за мен това не е реално, не вярвам!!!

22

ФАКТ

преди 5 години

Цялото това нагло посегателство върху възрастните хора образ на безсилието в съдебната система. Никой няма страх от продажните съдии и прокурори. Таксите за постовете се знаят, от там е ясно какво следва. Вече берем плодовете на тези схеми.

21

АнонимеН

преди 5 години

АЛО ОБАЖДА СЕ ИНСПЕКТОР КОСТОВ!-- ДА КАКВО ЩЕ ИСКАТЕ?-ЛОВИМ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ КАТО МЕНЕ !-ДА ДА СЛУШАМ ВИ!-КОЛКО ПАРИ ИМАТЕ !- МИ КОЛКО 65 ХИЛЯДИ!-- МНОГО ДОБРЕ! СЛАГАТЕ ГИ В ЕДНА ТОРБА И МИ ГИ НОСИТЕ И ОСТАВЯТЕ ДО ТАЗИ КОФА ТОЧНО В 12 ЧАСА !-ДОБРЕ ИНСПЕКТОР КОСТОВ НОСЯ ВИ ГИ НОСЯ ВИ ГИ!НЕ Е СМЕШНО А ТРАГИЧНО!

20

Анонимен

преди 5 години

Никой не казва, това само у нас ли се случва, или по цяла Европа, за света да оставим. Има ли в Сърбия такива случаи, в Македония, в Румъния???То че има много наивници, има, ама чак толкова масово, та през ден. Нещо не е наред ако е така с психическото здраве на нацията.

19

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев и *** какво ще кажат по въпроса?

18

Анонимен

преди 5 години

Виж напишете от коя банка ги е теглила, моята и 2 хиляди не ти дава без предварителна заявка. Явно ще е много стабилна .

17

Анонимен

преди 5 години

Измисляте си ги тези новини. Видите ли пенсионерите имат пари, живеят добре и затова не трябва да им увеличаваме пенсиите.

16

Анонимен

преди 5 години

спрях да вярвам и да съжалявам такива , всеки заслужава съдбата си.

15

Анонимен

преди 5 години

Стига с вашите фалшиви новини. Ако съберем парите, които българите са дали на ало апашите само от вашите новини ще получим сума по-голяма от брутния вътрешен продукт.

14

Анонимен

преди 5 години

трябва да се въведе смъртно наказание за телефонните измамници , само така може би ще се спре наглостта на ромския етност

13

daa

преди 5 години

Имам една питанка. Защо по дяволите,когато банковите служители обслужват възрастни хора,теглещи големи суми пари, най-малкото да се свържат с полицията и да проследят старицата. Не мисля,че е много трудно:един бутон авариен когато се появи такъв клиент. Забавят го колкото могат,дотогава полицията(цивилна разбира се) е пред банката. Тръгват по петите му и предотвратяват грабежа. Толкова ли е трудно или аз гледам много филми?

12

Енчо

преди 5 години

Хм.....бедни сме ....На кого да вярваш...?За банките откъдето пък е теглила...нямам думи....Такава простотия. Ако е за първи път....случва се..., но пък всяка седмица да гърмят такива ,,бомби".....

11

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите дават с лека ръка десетки хиляди левове на телефонни измамници и плюят Бойко, че им били малки пенсиите.

10

Анонимен

преди 5 години

65000 ??? Все едно е 6.50 е не се ли е усъмнила?

9

Анонимен

преди 5 години

На родителите си не им пращам пари а съм и отворил сметка с която да си плащат тока парното и водата. Кеш пари са им само огромните пенсии от по 200 лева с които се изхранват. Ако трябваше с тези пенсии да си плащат сметките и да се хранят отдавна да са заминали при св, Петър. Иначе както казва вашият Онбашия сте стабиуни като умрели кучета.

8

Анонимен

преди 5 години

До БауЗа да вземе таксата за теглене в брой без заявка.