10

Анонимен

преди 5 години

А Ваня Стамболова циври че я накараха да изтрие драсканиците които направи по белосаните стени на "Фермата".С какво е по-различна от онзи футбалерко който надраска Колизеума? Това спортистите може да ги величаят като постижения но като хора са бедни духом с много малки изключения като Владо Николов и Йордан Йовчев-те са големи .А Ваня Стамболова да изпише ЦСКА и сектор Г на всички стени в собствения си дом.

9

Анонимен

преди 5 години

Едно свестно момче което се държа адекватно за възрастта си.Инфантилните Роман и Георги,Иван и Андрей, могат само да дишат прахта му.Ивайло Караньотов и Симеон също.

8

Бай Спиро

преди 5 години

До АнонименАбе и аз не го гледам, но кажи ти какво гледаш, може да ми хареса?

7

hmmm

преди 5 години

Бих казал, че автора на статията изпъкна с простотата си....жалка душичка. Не съм следил всички предавания, но не съм останал с впечатлението, че Калоян се е явил с мечтата за 100 000 лв.Мога да поздравя родителите му за възпитанието!Здраве и късмет им желая на цялото семейство.

6

Анонимен

преди 5 години

Това някой гледа ли го още?

5

Анонимен

преди 5 години

Ама тия джендерасти още ли ги дават по тв???ЛОЛ

4

SS

преди 5 години

Джендърчетата с какво ли са се дуелирали ... може и турска рулетка да са си правили ...

3

ШибиРиби

преди 5 години

Не го гледам това шоу щото тука не го дават. Струва ми се че младежа е показал на изтънчената бг публика как трябва да изглежда един човек на 21 с възпитание и обноски без да се кълчи и тръшка както повечето меркантилни участници от така наречения бг елит.

2

Готино

преди 5 години

Най-свежият от Фермата,голям е Калата!

1

Анонимен

преди 5 години

До Анонименкато незабавно местиш защо изобщо си отворил статията?