35

Ован

преди 5 години

Сите вие Данче - ти, клепоухия апартаментаджия и фанатично анбициозната и лишена от емпатия Габриел батистута сте всичко друго но не и умни

34

П.Петров

преди 5 години

След разговор с Борисов, роботът София сам отишъл и се изключил от контакта. Не можел да понесе, че за да се доближи до естествения интелект като на Борисов, трябва да се лиши от 2/3 от невроните и синаптичните си връзки, които при Борисов имали единствената функция да циркулират въздух.

33

Анонимен

преди 5 години

Компирка е "несмарт"! Въшкава е с корумпета!

32

Анонимен

преди 5 години

Шайка престъпници!

31

Анонимен

преди 5 години

Тия тримцата ми приличат на герои на Д.Донев.

30

Не смарт

преди 5 години

Има 'не смарт' както в държавната така и в общинската администрация.Там 'не смарт' с лопата да ринеш.

29

ПроСоТо

преди 5 години

""Както скоро каза един колега зам.-кмет на европейска столица - няма нищо "несмарт" вече."..Нема!..Сичкото несмарт са набута в герп.Тия от снимката са "представителната извадка"..Не остана "несмарт" за "редовия гражданин"..

28

Анонимен

преди 5 години

Как работи смарт-перфораторът?

27

Анонимен

преди 5 години

Отляво надясно:Френска лобистка, кметица-даскалица-герберка, физкултурник с 8 апартамента (може да са станали повече вече)!

26

Анонимен

преди 5 години

"Фандъкова на ИТ конференция: Няма нищо "несмарт" вече!"Като изключим електората ти.

25

Анонимен

преди 5 години

Ролята на програмистите е силно надценена..............станаха много програмисти, с лопата да ги ринеш!Освен това заплатите им са нереално високи.Специалистите по компютърни мрежи или операционни системи са не по-малко ценни от програмистите!!!

24

House M.D.

преди 5 години

Колеги, всички знаем, че другарката Йорданка Никол...ъъъ...Чанк...ъъъ...Фандъкова боготвори Неговата сянка. А числото Му боготвори още повече. А то е 1010011010.

23

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова каза голяма глупост.............все още има много "несмарт" неща.............той един професор от БСП-то каза................80 % от материала е много "несмарт".Компютрите и телефоните няма да ви направят по-умни, те няма да ви научат да мислите с главите си!!Технологиите са нож с две остриета..............колкото полезни, толкова и опасни............това ние, инженерите добре го знаем!!!

22

Анонимен

преди 5 години

ИТ секторът не включва само програмисти..............това е огромна заблуда.Има специалисти по хардуер, компютърни мрежи, операционни системи и т.н.

21

Анонимен

преди 5 години

"Фандъкова на ИТ конференция: Няма нищо "несмарт" вече!"Напротив, виждам три "несмарт" обекта на снимката.

20

Анонимен

преди 5 години

Мария Габриел и тя се снимала с другите двама хубавци.Ах..........тази френска кокона, слугинята на френското лоби в България, заедно с Меглена Кунева - унищожителката на БГ-енергетика.Една филоложка (Мария Габриел)............еврокомисар по цифровизацията............ама така е , съпруг- французин, приятел на Макарона, който е слуга на масонския клан Ротшилд.Кланът Ротшилд.........едни от най-големите врагове на България, Габриел е техен човек............знаем ги тия масонски номера!!!

19

Анонимен

преди 5 години

До 17Сори пич, ама всеки програмист, ако му е само з парите, учи яко математика и се насочва към финансовия сектор, а не към игрите, където бачкаш с по 5 часа отгоре, ама не ти плащат извънредни. Поз ама хора в IO interactive (Hitman игрите) и макар, че с много страстни в дейността си, и с по 20 години опит, взимат по-малко, от *** с 3 години опит в правене на страници с React.

18

Анонимен

преди 5 години

София не е България. Само с един ИКТ сектор няма да се оправят нещата в България!Не може всички да станете програмисти и системни администратори!Трябва някой да върши и мръсната работа...........строителство, изхвърлена на *** , тежка физическа работа на още доста места!!Има много неща, които не станали и няма скоро да станат "smart".Но даскалицата и физкултурникът не ги разбират тия неща...........те само ни баламосват!

17

Нямате си идея!

преди 5 години

В ИТ сферата могат да се печелят много пари но и там вече конкуренцията е огромна и цените се подбиват от азиатците които са съгласни да бачкат и за 5 долара на час. Затова и много падна качеството на софтуера последните години. Най добрите програмисти масово се насочиха към развлекателната индустрия. (Игрите) там сега са големите пари.Има шанс да направиш нещо значимо само ако сам измислиш нещо ново и създадеш собствена фирма.Иначе да бачкаш на заплата винаги е хамалогия за малко пари.

16

Анонимен

преди 5 години

Тя е несмарт