24

привет от Германия

преди 5 години

Не е важно къде е летището и колко печели , важно е кой притежава летището и колко плаща на работниците и пилотите ! Та голямата еуфория на турците - новото турско летище било 10 пъти по-голямо от летището на Франкфурт ! Е добре де , сега ще ви попитам дали турците работещи на това летище ще получават по-високи заплати от колегите си от Франкфурт ?! Ако един работник от франкфуртското летище с 1 заплата може да си купи 1000 кг. агнешко , турчинът в Истанбулското летище ще може ли да си купи също

23

Анонимен

преди 5 години

Турците с радост ще кръстят летището "Ердоган" само човека да даде добър повод, т. е. веднага след тридневния траур. Това ще им напомня, заради кого имат да изплащат 10 милиарда кредит за ненужно грандоманско летище.

22

маймуната

преди 5 години

Честито на комшиите,за нас банани ще има ли?

21

привет от Германия

преди 5 години

Много са ми смешни някои тук турчеещи се роми ! Германците завиждали на Турция ,виели на умряло защото Турция била голям конкурент на Германия ?! Абе с какво Турция конкурира и превъзхожда Германия бе ?! С това летище ли турците ще "смажат" немската икономика ?! Турците от десетилетия не могат да повишат заплатите на работниците си ,че да живеят нормално , а сте станали с Германия да я сравнявате ! Колко милиона германци бягат от Германия и отиват да живеят в Турция ?! Май няма такива !

20

Анонимен

преди 5 години

И дворец си построи султана и летище!Само с 450 милиарда заем от Джей Пи Морган!Голямо крадене на цялата рода,ама още е рано да се говори за това!2019 започва връщането на парите,тогава пищенето ще започне!

19

привет от Германия

преди 5 години

До до 14те приветаНе съм душманин , ела и просперирай в Германия !

18

Анонимен

преди 5 години

На свинче-звънче!

17

до 14те привета

преди 5 години

Какво се изсукваш като пръдня из ***? България, Русия??? Кажи нещо за Тадж Махал, бруклинския мост. И т. Н и т. Н.Не забравяй дс завършиш, че ръководителите на тези държави нямат нищо общо с проектите. Щом подобни на теб проспетират в Германия значи, че всеки българин ще проспетира в Гетмания.

16

Анонимен

преди 5 години

Не само ще се изплати, но и летището у нас ще умре, който е некорнкурентно способен умира. Скоро туристите ще ходят само в Турция на море, кацат на голямото летище и отиват в скъпите хотели тука ще дойде само някой заблуден алкохолизиран румънец с влака от Гюргево. Абе вижте си голите гъзoве после се мешайте на другите, мишки.

15

за 4ри привета

преди 5 години

Колко се плаща на политпропагандатор при тебе и къде да попълна молбата? Можеш ли да ми станеш поръчител? 1. Когато нещо грандиозно или уникално се строи извън териториите контролирани от уса, това е ГРАНДОМАНИЯ, когато е в тетиториите е НЕВЕРОЯТНО ИНЖЕНЕРНО ПОСТИЖЕНИЕ. ХА-ХА-ХА2. Демонстрация на фалшива загриженост за това кой ще има полза в крав на краищата? ХА-ХА-ХА

14

привет от Германия

преди 5 години

Всяка държава строи по нещо независимо кой в момента управлява държавата! Например Путин строи мостове свързващи Крим с Русия , Борисов строи магистрали , Ердоган летища и подземни тунели и прочие! Много е глупаво някои да си въобразяват ,че точно тези управляващи са причина страната да се издигне и че други управляващи не биха строили такива неща ! Всяко строителство с времето си ! По времето на Тансу Чиллер са се строили дуги неща , по времето на Демирел съвсем други неща ! Всичко с времето си

13

Анонимен

преди 5 години

Първото ви изречение направо тепа. И ББ си пада по наистина големи аххахахаха

12

Evalla

преди 5 години

Bravo na bratskia turski sasedski narod!

11

Анонимен

преди 5 години

Ново летище им трябва за да могат да увеличат пръскането със химия над цяла източна Европа. Турция взема активно участие във международната(американска) програма "Операция соларен шит".Над България вече трети ден има обилно пръскане със аерозоли. Дори в момента можете да излезете и да погледнете небето което е побеляло. Ясно се виждат пръскащите самолети и техните следи по целия хорозонт. Следите се задържат със часове и постепенно формират изкуствена облачна покривка.

10

привет от Германия

преди 5 години

Да предположим ,че летището ще е на печалба ! От тук следва и логичният въпрос - от това турският народ ще стане ли по-богат или само хората на Ердоган ще стават по0богати , лирата ще повишили стойностите си спрямо долара ?! В Китай също има мноого големи проекти ,но народа май не живее по американски или западно европейски стандарти ,а си живее по ограничените комунистически стандарти ! Много е важно кой ще печели , народът или шепа хора !

9

Анонимен

преди 5 години

Конкуренцията в Доха, Абу Даби и Дубай не спи. Ще е трудно на Истанбул да се изплати.

8

Анонимен

преди 5 години

Слава богу. че и мангалозът от кърждалийското гето, днешният привет от Джермани, вчерашният гюбреджия, любителят на сунг купони с жена си (негови думи) се обади да се изхооди и по тази тема! Халелуя!!Но мангазсаринът не е прочел нито новината, нито знае нещо по темата. Първо - днешното международно летище, наименувано след евреина Ататюрк ще се закрие е превърне в парк. Второ - Сабиха Гюкчен аеропортото е за вътрешни полети. Засега няма план да се закрива, но се надявам в бъдеще бъде.

7

Реалист

преди 5 години

Путин работи за война , а Ердоган работи за народа си.

6

V

преди 5 години

Мисля че такива проекти отдавна се правят само с частно финансиране ;) Някой от стратегиите с големи самолети за не чак толкова големи разстояния ,като на еарбъс ,ще дадат предимство .Освен това Турция не е в ЕС и няма ангажименти за акциза върху горивата .Ако не излязат сметките ,може от там да се балансират нещата и Турция да обере трафика с по атрактивни цени на горивото ;)

5

Рада Глибоката

преди 5 години

И аз обичам големите...