67

Анонимен

преди 5 години

Дано го арестуват там или да го задържат по някакъв начин и да не ни го връщат тоя никога.

66

boyko.uzunov

преди 5 години

Не може да се отрече , че тиквата е бил добър ученик на другата тиква - Т.Живков! Като негов охранител той е научил как да пробиеш в политиката и как да скриеш своето тъмно минало - просто ставаш шеф на полицията ! Оттам нататък ти трябва един като Цветанов да ти ближе оная работа и да купува избори - точка ! А да не забравим тояжката - тя трябва да работи постоянно !!

65

Същия ветеран

преди 5 години

Кого ще излъжеш терористо скапан Бойко Методиев Борисов?Не е тайна че лидерите на ГЕРБ и НДСВ може би са били от личното приятелско обкръжение на Осама Бин Ладен и неговата Ал КайдаАтентатите от 11.09.2001 май тръгват от Симеон Сакскобурготски и главният му секретар на МВР Бойко Методиев БорисовС такива "приятели" от НДСВ и ГЕРБ естественно че "ислямът" ще е напълно обреченПомним,помним от къде тръгнахте и международният съд няма да Ви се размине терористи скапани от ГЕРБ и НДСВ

64

Анонимен

преди 5 години

Тъй лЕ бе премиера? права и слободия по-скоро и на власт най- големите страдащи от ишиас и мутри

63

ВЕТЕРАН

преди 5 години

Топлите мюсюлмански връзки на единадесетосептемвриеца главен секретар на МВР от НДСВ са фактОще през 2000 г. Симеон Сакскобургонски обещаваше че ако гласуват за него Саудитска арабия ще налива десетки а може би стотици милиарди долари във БългарияПосле Кобурга каза че за 800 дни ще оправи България и преди да изтекът се случи 11.09.2001После законният престолонаследник на Симеон бе инвалидизиран и наскоро умряПИТАМ:Подкрепя ли ли са Симеон Кобурга и Бойко,Ал Кайда и самия Осама Бин Ладен?

62

Димо Падалски

преди 5 години

Другарю Пожарникар , от толкова много ... "права и свободи" , спуснати от "СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ" от Хамерикано - еврейски произход ... да НЕ вземем да прекръстим накрая континента - ЕВРАЗИЯ ?!?! ... ;) ... А нашата Държава от България ... да вземе да стане - *** ?!?! ... ;) И без това от толкова "права и свободи" за емигрантите от Арабския свят ... в някои Европейски страни май започнаха да стават повече от допустимото... Аз ли да Ви казвам какво ще стане след 20 - 30 години в Европа?!?!

61

Слънчеви градини

преди 5 години

При лошия комунизъм имаше изходни визи и навън излизаха само нормални хора. Съответно българинът беше уважаван гост навсякъде, не излизаха цыгуни, ***, хора с IQ под 90, общо взето кре-тените обществото ги задържаше за вътрешна консумация и щедро им даваше възможност да живеят, доколкото могат. Днес само кажи, че си българин в Европа, за да се оформи около теб празно пространство. Демокрация. Но всъщност същото важи и за ръководния състав на държавата.

60

Eitur

преди 5 години

Gospodin Pojarnikar, nedopustimo ili zabraneno e paleneto na ogniove v bg poleta i gori na rbg?! Kakva e nagradata, globata ili kolko dena zatvor?!

59

Анонимен

преди 5 години

Боже, не знам какво да кажа, освен да ходи да се гръмне.

58

ПроСоТо

преди 5 години

обаче нещо е пощръклял нашия..48 часа са не задържа н страната..Пътува ли пътува....НИТО ЕДИН "управник" на нито една страна,многократно по-влиятелни и богати,не си позволява това ЕКСКУРЗИОННО ЛЕТУВАНЕ,което си прави Мутрьо!!!!НИТО ЕДИН!!!!!!!!

57

КЛ

преди 5 години

Алеко Константинов едва ли е вярвал, че 123 години след написването на безсмъртната си творба, ще се появи един истински "Бай ***".Който буквално ще претвори и двете части на книгата. На мен лично ми беше смешно да гледам изцепките на нашия герой из "Европата". Вече не ми е смешно.Защото втората част на книгата - "Бай *** коли и беси в политиката" въобще не е смешна. Май нищо не се е променило за 123 години. Или направихме пълен кръг.

56

Анонимен

преди 5 години

BACE TI POLUDQ MAANI SE

55

Анонимен

преди 5 години

Тоя вече като го видя...и ми се повдига...

54

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен56имаш правото да арестуват детето ти за 48 часа и да не ти съобщят...Това малко "право" ли е?

53

Анонимен

преди 5 години

BACE ADSKI SI TYP ARABITE MRAZQT OT SYRCE ES PRIMERA I NE GO ISKAT BE GOVEDO

52

ПроСоТо

преди 5 години

ха ха ха!!!!!""ЕС със своите ценности е пример, който Арабският свят може да вземе с върховенството на закона, правата на жените, децата, свободите", посочи премиерът."Тоя глуп_ендер ептян е изкукуригал!!...-Иска да "пробута" европейските "ценности" на "арабския свят"?!Най-горещо му препоръчвам да не стъпи повече ни в ОАЕ,ни в Саудитска арабия,нито в Кувейт,или другаде там!..Защото ще го чака "арабската демокрация" за тия думи.ха ха ха!!!

51

Гого

преди 5 години

Потрес!... как не го е срам този нарко дилър и контрабандист да ни излага пред света, освен бандитската си физиономия той за огромно мое съжаление е лице и на държавата ни. Срам и позор! В ЕС отдавна ни се смеят, никой не ни уважава за това, че премиерът ни е гангстер! Спрете го най-накрая тоя, толкова ли не могат Доган, резидента на американското разузнаване и другите отговорни лица да намерят друг на негово място?! Освен , че преяде с власт и се самозабрави, това мутроподобно животно вреди!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Чаршафи, бурки и всякакви символи на исляма са забранени в доста страни по света, включително и европейски!

49

ни са знай

преди 5 години

И глупости и измами непрекъснато............

48

Бойко,

преди 5 години

Защо по дяволите си толкова *** ? Още ме е яд 2009, че гласувах за герб, повече не повторих. Нека дядо Коледа тази година донесе една голяма хубава ракета за парламента и министерски съвет, но искам всички да са на работа. Благодаря ти дядо Коледа :)