27

Анонимен

преди 5 години

и куцият може да ходи но не може да марширува гришо играе тенис но играта му куца и така ще бъде докрая рядко стават чудеса

26

Анонимен

преди 5 години

Много баби хилаво дете.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако ще и Майкъл Джексън да му стане съветник, се тая.

24

Анонимен

преди 5 години

Агаси вместо нашия ли, ще играе?

23

Анонимен

преди 5 години

След турнира в Париж Гришо ще изгуби 1500 точки като победител във финалният турнир на осемте най-добри тенисисти в света за 2017 година и ще отиде някъде около 23-то място в ранглистата. С турнирът в Париж има шанс да промени това класиране, но вероятно Гришо има контузия, която я има от началото на годината и едва ли ще успее да натрупа точки в Париж. По-вероятното е да загуби точки и в Париж,но те не са много - 90 точки от 2017-та. Жалко, че нямаме други тенисисти от най-висока световна класа

22

Дришо

преди 5 години

По-добре номер едно на село, отколкото номер 3 в тениса. Селска поговорка

21

Анонимен

преди 5 години

Само селски бек може да твърди, че да стигнеш до номер 3 в световния тенис, означава нищо да не постигнеш. То и да влезеш в топ 100 на тениса е адски много, но за селските бекове това е непостижимо за разбиране.

20

Анонимен

преди 5 години

Грегоре, не се баламосвай, ами си хвани едно младо гадже. И стига се прави на игумен.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен под номер 17Правилно, Анонимен. Меня си ника доста, според темата и според вълненията. Ще кажа, че не съм тенис спец и познавам също достатъчно добре селския ни манталитет. Мъжкия тенис си е доста тежко начинание. Да даваме прогнози всички можем. Никой от нас драскачите тук не е стигнал и до топ 5000 в тениса, че да се подиграваме на Григор Димитров за това, че бил в топ 20 завалията и за нищо не ставал. Извинявам се, но не нелепо.

18

Анонимен

преди 5 години

Сега започва процеса по ЗАНУЛЯВАНЕТО на балъка.Ходене на врачки, наемане на "експерти", "инвестиране" още съветници, баячки и гледачки.Докато го ошушкат като Пурко и се завърне с единият костюм на село.А там ще го посрещнат с "господин" ..................Пурко.

17

Анонимен

преди 5 години

До Щефи Граф 7Явно често си мениш ник-а.Клакьор като теб и уважавана *** търси анонимност и имитация на множество фенУвИ на Аскьой.А дали сме 'разбирачи' не знам но когато Бекер, Макенроу, Федерер обясняваха колко далеч щял да стигне ДришУ аз скромно твърдях че този селски бек НИКЪДЕ няма да стигне!!!Е времето мина и се видя КОЙ крив кой прав, нали?!Не че познавам тениса по-добре от тях НО познавам маталите на бългaрaка провинциалистит МНОооооГО по-добре от тях.Схаващаш ли??

16

Анонимен

преди 5 години

Агаси влиза *** излиза от топ-20 и те така.П.П. Само ги вижте участниците на матърса в Лондон от миналата година!!Тотален упадък на този спорт.Jack Бирата(Sock) изпадне от топ 100!!!!ДришУ и Давид Говнян(Goffin) изпадат от топ-20.Това е мат'риала, СКАПАН!!!

15

4oko

преди 5 години

Тоя същия Агаси, който след края на кариерата си писа в биографичната си книга ,че преди мачовете шмъркал кока ли ? Определено има на какво да го научи. А ,че кауна не става за нищо няма грам съмнение.

14

Анонимен

преди 5 години

Все тая! Толкова са му силите!

13

Анонимен

преди 5 години

Агаси е от арменски произход бре, не от грузински.

12

Анонимен

преди 5 години

До ВладиСмени жената тогава.Имаше няква Брук Шийлдс.После се хвана със Щефанка.

11

Божинката съм

преди 5 години

Гришка, не страхуйся, аз съм с теб!

10

До 5

преди 5 години

И какъв точно разгулен живот живее Геигор, че не ми е ясно?Това че са го анимали 3-4 пъти с гаджето му на някоя яхта..да не е гуляй ?Разбирам през ден да го снимат по чалгите...но човека си живее нормално.Но..нали сме майстори да съдим някой...

9

Влади

преди 5 години

Агаси има опит с тия неща. Навремето, преди 25 години блесна като Гришо в началото, а после попадна в също такава дупка. Дори за 2-3 години. После изведнъж се прероди и стана 1. Така че, той може наистина да помогне.

8

Е Гаси

преди 5 години

Ще се въздържам от критичен тон за Григор.Положително е човек улегнал, гонещ 50 и най-вече с грузински произход да се позанимае с ГД.ГД е емоционален тип и да се въздържа, не е много подходящо за него. По-добре счупена ракета, отколкото места надолу.Дани Велдеву,като чели искаше своето поведение на Свинкс да откопира в ГД.Сега,ако има по чашка грузински коняк и НАСТРОЕНИЕ(все пак ГД произхожда от ареала БГ), може да не стигаме до 20 място.Ако Е Гаси Му го пооткаже от купоните,още по-добре.