32

Човекояд

преди 5 години

Ха, искали българско училище, в Украйна се говори на украински. В България има ли турски, руски, арменски училища? Нямат ли си украинците мотористи да ги понабият малко тези българи, къде си мислят, че се намират? Това да не им е продажния ЕС?

31

Анонимен

преди 5 години

За където и да драснат е все едно. Те са българи и трябва да имат българско гражданство бързо, лесно и безплатно. Да живее Ботев и Левски!

30

Анонимен

преди 5 години

За където и да драсна е все едно. Те са българи и трябва да имат българско гражданство бързо, лесно и безплатно. Да живее Ботев и Левски!

29

Анонимен

преди 5 години

Защото сме в ЕС.Вземат БГ тескерето и бягат на запад.Там ни правят реклама с деянията си ,като тези от маалата.И защо са там ,а не тук.Поколение на предатели.Предателите нямат родина.

28

Анонимен

преди 5 години

несериозно е твърдението че има малка България там някъде в молдовските села.истинските малки Българии се създадоха от изнесли от тази държави млади поколения.за тях трябва да правите политика , не за хора които щом се докопат до бг паспорта и ще драснат за Германия .

27

ГГ2

преди 5 години

Един прав път е E584, ако е наклон като нищо и с колело може да го вземат за 1 ден :), с малко повече желание :).

26

Голями глупости

преди 5 години

Добре бе хора, това е несериозно. Болград, което се води неофициална столица на Бесарабия или Бесарабска България е на 240км от силистра или на 4ч път с кола. Вече имаме модерни сподоби като Google Map, който мери разстояния, дава маршрути, изчислява времетраене за пътуване. Аман от глупости и простотии. Точно толкова е разстоянието с кола между София и Скопие...

25

Анонимен

преди 5 години

Как една Турция създава условия на желаещите за заселване! Построява цели квартали със еднофамилни къщички или жилишни блокове, подсигурява работа, провежда курсове за преквалификация и т.н.

24

Анонимен

преди 5 години

Малката България и Голямата България. Между двете има хиляди километри.---ХахаххааххаКаква брутална лъжа !!!! на има няма 30 минути със самолет или няколко часа с автобус Какви глупости говорите - тези бесараби никога не са дошли и никога няма да пристигнат защото не виждат смисъл за живот в БГ !!За какви хиляди километри разстояние говорите -??????

23

Анонимен

преди 5 години

Държавната политика би трябвало да е насочена към привличането им обратно в България. Как така бавни процедури? Само с молба трябва да им се издават паспорти за месец!

22

Анонимен

преди 5 години

До 22Каква евтина работна ръка от дълбоката съветска украйна, бе ланкоуло !?Че то от Африка да внесеш селяни и те няма да искат да ти работят на село в България, а ти да робуваш нон стоп из нета в панелката в София и да разправяш, че живееш в колония !

21

Stoev

преди 5 години

Мед им капе в устата на алчните и некадърни Бг "бизнесмени".Колко много гладна и евтина работна ръка.

20

179

преди 5 години

Познавам някой от тях. За мен честно казано са никакви българи ,90 процента от тях едвам говорят български. Другото което ми прави впечатление е че чертите на лицето им са повече руски отколкото наши, та сами си правете извода. Цялото им желание за България се корени в това ,че ако получат гражданство ,портата към западна Европа се отваря. Не казвам че са лоши хора просто така мисля аз ... това са лично мой наблюдения

19

Анонимен

преди 5 години

Как пък точно сега откакто сме в ЕС напират да идват? Как пък преди това не им харесваше да са българи?

18

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

17

Петров

преди 5 години

Днес селата тънат в бедност. В района на село Задунаевка живеят в нищета, липсва инфраструктура, а пътят до селото минава направо през полето.======================================Е то и в България си е така, няма разлика, българите са едни навсякъде.

16

Анонимен

преди 5 години

Абе, тези бесАраби, защо не се върнаха когато България процъфтяване по времето на социЯлизма (според Иво Христов), а чак сега искат, когато сме колония и робуваме, а и внуците и децата ни отвеждат като три синджира роби на Запад, а после не искат да се връщат !

15

Анонимен

преди 5 години

Хайде..е...е, започна облъчването за инфилтриране на още руски шпиони по българските земи.Тези бесАРАБСКИ българи не са ли се запознали с проповедите на Иво Христов за изчезналата българска нация, която е заменена от роми, които живеят в колония и е единствения останал недебил, който се е посветил да издекламира опелото и' в обредния дом !

14

???

преди 5 години

До Мустафаа *** знае ли български?ама честно!

13

Мустафа

преди 5 години

Като чета коментарите,ме е срам че съм турчин!