16

Анонимен

преди 5 години

Извинявайте ама ако някой Турчин ми дойди с калашников в Бългрия и издигне Турското знаме без да има разрешение от държавата и почне да стреля кой е виновен !Ако са го застереляли без нищо тогава са виновни трябва раследване на оон или друга организация !!

15

Анонимен

преди 5 години

И кога ще се развее българското знаме над острова затвор Трикери? В гърция. След турско по г.нусно от грък нема. На тия двамата гръб не се дава.

14

Анонимен

преди 5 години

Версията е от гръцките медии, вероятно спестили от изцепката на етническия грък...

13

Цецо Мен

преди 5 години

До 12Факт, е че има убит. Дали е стрелял или не срещу тях е версия от едната страна, а от другата няма как да чуем мнение понеже я няма вече.

12

ВМРО

преди 5 години

е много янсо че ще го убият... да стреляш срещу полйцай и то с калашников !!! то си е чист тероризъм ...

11

Мдааааа

преди 5 години

Аз съм бил и в Косово и Албания и съм впечатлен от магистралите и развитието им. За разлика от България където 10 години строим магистрали ама нещо не ги построяваме там вече са ги построили и ги ползват. Е вярно е че не са 7 мил а са има няма 3 мил. И е вярно че нашите магистрали ги строим с ЕС средства а те си ги строят сами.......

10

Цецо Мен

преди 5 години

До Weiss 6Я кажи Косово как беше създадена? Няма про ислямизъм... Ти в Косово или Албания, бил ли си?

9

Анонимен

преди 5 години

Гърците нещо много се разпищолиха , но ще си намерат майстора . Я да се поставим на мястото на албанците. Нахлува въоражен с калашник гражданин на Турция и забива турското знаме в България .

8

Анонимен

преди 5 години

До като краварите подкрепят шиптерите и тероризма - така ще бъде , ще ни колят и бесят а БХК и други подобни ще защитават престъпниците и ще поощряват русофобията !

7

Weiss

преди 5 години

До Анонимен 5Останах с впечатление, че е албански гражданин-етнически грък. Но при всички случаи е бил луд за връзване. Добре, че не си е избрал училище, както е по-модерно напоследък...

6

Weiss

преди 5 години

Албанците следват своя национален проект, както всички други балкански нации, но с 70-100 години разлика :-) И имат шансове да го завършят успешно, благодарение подкрепата на чичо ви Сам. Но ислямизмът не е част от този мач, албанците като традиция са 70/20/10 (ислям/католицизъм/православие), но всъщност почти на 100 не им пука особено за религията, мотивацията им не е религиозно обусловена.

5

Анонимен

преди 5 години

Е така ли се отстояват интереси? Да откриеш огън с Калашников на военно гробище в чужда страна... Само ментални олигoфрени го разбират това..

4

Анонимен

преди 5 години

До Цецо Менне само ти имаш интереси, нали?

3

Цецо Мен

преди 5 години

До 2Нарича се отстояване на интереси. На нас като българи ни е по-трудно да го разберем.

2

Анонимен

преди 5 години

До Цецо МенКипърските гърци навремето така свалиха турското знаме в Кипър, и в резултат се роди нова държава - Севернокипърската Турска Република!Не е хубаво да се изпада в крайности, национал(социализма) не е довел до добро никъде...

1

Цецо Мен

преди 5 години

Гърците не са фенове на про ислямистката модерна политика.