57

До 47 анкета

преди 5 години

Е как забрави най-важното да напишеш какво ще донесе Бойко от Истанбул. Локум ще донесе само на Цецо, а дали ще му дадат руски газ е под въпрос.Истанбулската конвенци ще ни натресе пак. Пак ще настоява да я приемаме. Като иска да се взема с Ердоган, що трябва да кара и нас българите да ставаме обратни?

56

РККА

преди 5 години

И като идеш в Турция питай Ердогана как от една страна на бозаджии преди 30 год днес комшулука е 10/та икономика в света,не ги долюбвам ефендитата ама си стъпиха на краката и ни издухаха икономически отвред,тез де ги оринахме преди 25 год на др.Живков мавзолей му правят за добрината,че и пенсии им плащаме че идат си и инвалиди да се правят.А византиеца Боко да питаш как му дават 300 милиарда ,как ги не връща и как живее 5 пъти по добре от ***,и да се не пъчиш кат теле на арман там че сеизлагаш

55

Партиен член

преди 5 години

После да литне до Бермудския триъгълник.От там рядко се връщст.

54

лентата

преди 5 години

Пререзал е лентата на третото истанбулско летище ... ама че сте, нали знаете ,че е майстор на тая работа...

53

Анонимен

преди 5 години

Най-големите врагове на България на Балканите са Турция и Гърция.На турчин и грък.......................вяра-никога!!!Но трябва да се знае историята !!!!

52

Анонимен

преди 5 години

da

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Кога ли най после ще посети и България ??"---Не казват. 'Щото ако хората знаеха, кога ще "кацне" в София, знаеш ли какво посрещане щяха да му стретнат ... Не като на снимката. И на правителствената ИЗЛАгация, дето води със себе си.

50

Кифлата ШМАТКА

преди 5 години

и тя там на хранилката на *** или е по линия на транспортния ***

49

Мре да се вози ББ

преди 5 години

Така ли ще празнува закриването на бг летището жалкият Баце, като иде на откриването на турско летище? Не му пука и мре да се вози на някъде си, само и само и да работи, то пък една работа неговата.........................

48

Анонимен

преди 5 години

Кога ли най после ще посети и България ??

47

Анонимен

преди 5 години

Прочетох добра идея . Зареждане на Спартан във въздуха и да не се връща .

46

Анонимен

преди 5 години

В ОАЕ , преди седмица , комунисте Борисов беше посрещнат от Министъра на изкуствения интелект !!!!!Това кореспондира добре с другата снимка и цифровизацията на Цвъки !!!!

45

тонката

преди 5 години

Другарии, не се *вайте с Борисов, че лошо ви се пише.

44

анкета

преди 5 години

Какво ще ни донесе от Турция господин Борисов?1. Баклава2. Локум3. Руски газ

43

отявлен фен

преди 5 години

Бойко Бориисов дипломат, дипломат!

42

Анонимен

преди 5 години

После лети за Истамбул, паша Ердоган да му каже как да краде повече чрез здравната система ! Кой избра този *** пожарникар за глава на това овче стадо ? Да долети бурсуккът до Испания и да разбере как така испанците са "конструирали" здравната си система, че никой не плаща нищо за лечение,изписаните лекарства от личния лекар са със 70 до 85 % намаление,а за регистриран безработен са напълно безплатни през цялото време на безработен ? Какъв хуйй ще търси при феса след като той не е фактор в ЕС ?

41

тонката

преди 5 години

Истината другари е че Бойко Борисов е крилат като прилеп и постоянно лети нанякъде а Оглушарски може ли да лети че не се сещам?

40

данъкоплатец

преди 5 години

КОЛКО ЩЕ ПЛАЩА ТУРЦИЯ ЗА КОРИДОРИ ВЪВ ВАЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ? ЕКОТАКСИ ЗА ОТРАВЯНЕТО НА ВЪЗДУХА, ВОДАТА И ЗЕМЯТА НИ ЩЕ ИМА ЛИ?

39

Анонимен

преди 5 години

Другари, а Оглушарски къде го каниха по света, че не се сещам?Това ви яде отвътре, да. Сигурно не е идеален, но е признат по Европа ББ.Усмихнете се!!!

38

Анонимен

преди 5 години

До истината Колко дни на годината Б е в България?